manson Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 naleteo sam na ovaj sajt i ovaj text, i ima neke istine u njemu, sta vi mislite? http://www.neradnik.anarhija.org/textovi/b92.html KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PINKA I B92? Verujte, trebalo mi je dosta razmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 jebi ga, ja to isto pričam svaki put kad se povede spika o tv stanicama.. najbolje je ipak ne gledati domaće kanale.. u stvari, još bolje od toga je ne gledati ništa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pink je fens... b92 nije.. end of story Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 decko ga je opisao najbolje moguce shto se i nervirati kad se zna da je tvb92 zato i stvorena mada mi se gade i pink i b92 podjednako (ipak je pink i pored svoje iskrenosti mnooogo gadan).... a istina je tu negde izmedju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ljudi sta je vama?? 'el ste pili mastilo? Normalno da TV stanica mora da bude komercialna jer one spadaju u sredstva masovnih medija i po samoj definiciji TV stanica je komercialna, a vi se cudite ko da ste otkrili rupu na saksiji??? Jednostavno ako vam smeta daljinki u ruke i skljoc ili ko ja za nedelju dana gledam tv ukupno 15 min.. i bas mi lepo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ne, ne, Statore, nije ovde rec o nama koji imamo fantasticne mogucnosti samorpocene, mi se vde brinemo za druge, koji nisu uspeli da dostignu nivo da znaju sta je za njih dobro a sta lose. Zbog tog mi pokusavamo da ih naucimo da misle na sebe, bas kao sto smo mi to naucili. Ili da citiram indijansku poslovicu: Nismo mi nasledili zemlju od nasih predaka nego smo je pozajmili od nase dece. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Ja cu na primer uvek biti uz b92. Pink mrzim iz dna dushe, a b92 mi je nekako kulturniji, profesionalniji. Pink previshe shljashti, fancy je mnogo sto kaze dvnityCker, tako da je to sve pizdarija.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 ,Mar 4 2005, 14:21:05] Nismo mi nasledili zemlju od nasih predaka nego smo je pozajmili od nase dece. bash to - kada gledam kako okolina utiche na klince (shto je i normalno) najezim se... dodushe, josh uvek ima mnogo ljudi koji su racionalni i imaju ukusa tako da nema razloga za paniku! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 sjajna poslovica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Moze PINK da mi polize kaktus!!! De cu da gledam gomilu grand production i city rec. kretena...nema sanse BREEEEE!!! A i ostatak programa im je SICK, sem sto ponekad emituju dobar film. B92 ima hrpu kvalitetnih dokumentarnih emisija, crtaca...i najnormalniji je kanal koji mi imamo (bar ja tako mislim). Koga zanimju vesti i prozivke nek ide po kuci pa nek lomi ako oce, bole me... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 pink 4tw!!! * > b92 !!! kktnxbye Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 nema razlike izmedju b92 i pink osim sto b92 pored sve svoje izfoliranosti, kvazi urbanosti misli da je najpametnija, najbolja stanica. a da ne pricamo kakav im je politicki program. sto lepo ne promene kolorit iz crvene u plavo - zutu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Kod B92 mi se nesvijda to sto misle da su bolji i od pola stranih tvea A pink nemam pojam jer na njmu gledam samo film i kalco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Moze PINK da mi polize kaktus!!! De cu da gledam gomilu grand production i city rec. kretena...nema sanse BREEEEE!!! A i ostatak programa im je SICK, sem sto ponekad emituju dobar film . B92 ima hrpu kvalitetnih dokumentarnih emisija, crtaca...i najnormalniji je kanal koji mi imamo (bar ja tako mislim). Koga zanimju vesti i prozivke nek ide po kuci pa nek lomi ako oce, bole me... alpinista, nesto sa svarcnegerom, pa stiven sigal, pa alpinista, pa alpinista, pa mega premijera alpinista... :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 Pola od onoga sto onaj rece za B92 stoji, nije da nije, al da se sad ovde iseravamo kako je pink bolji, e pa zagrizete mi ga malko, braco... Ipak na B92 ima stvari koje na svet danas gledaju bistrim pogledom, za razliku od ugla gledanja kroz ruzicaste 3D naocare (ko one iz Politikinog Zabavnika) Mislim, jes da i meni ide svetski na jaja kad na B92 u SHO-BEE-DOO top listi vidim EMINEMOV NAJNOVIJI HIT, ALI sve to pada u vodu kada na pinku vidim VECERNJI SOU BOSHKA FEGETA SA CIJE LEVE STRANE SEDI NEKA FOK BABUSKARA OD 5 BANKI SA FRISKIM SILIKONIMA KOJI TEK STO NE PUKNU, a o odeci da ne govorim... I da dodam da je B92 jedina koja prenosi sudjenje onim govnima u Hagu, cisto da dobrodusni srbi ne zaborave KO IM JE STAVLJAO PENIS U GUZU PROTEKLU DECENIJU...sto neki nazalost ne kapiraju vec i uzivaju u celom sranju na foru: "uuu, brate esi vido juce al je sloba ebo kevu onom svedoku iz tuzle, siptarchina glupa, ahahahaaa..." A da, moram da opljujem UTISAK NEDELJE da ne bude da ih sad sve branim, ona OLJA je postala prava CINICNO-SAMOUFURANA KUCKA za razliku od 96-te kada sam veoma rado pratio njenu emisiju na StudioB kanalu... Sama sebe je sjebala onog trenutka kada je dovela prvu osobu iz radikalskog i SPSovskog gneza da gostuje tu, kur moj bi ih pustio da prismrde tu, pa makar mi svi kenjali da nisam demokratican i sl...neki red mora da postoji... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 @ nigger: cekaj jel to onaj fazon klin se klinom izbija??? posto ja odavno nisam procitao radikalskiju izjavu od ove... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 mjuzu na stranu, pink odavno nije pustio dobar film(valjda otkako je otishao nemechek, koincidencija ili ne, istovremeno rts sada daje bolje filmove nego ikad) b92 daje dosta stranih programa(bbc dokumentarci i sl.)+NBA+poneka_dobra_serija tako da ja nemam dileme: B92>>pink (pogotovu kada se i doda i "mjuza" sa pinka) shto se tiche emisija koje same snimaju, te 2 stanice predstavljaju suprotne krajnosti i kao takve uopshte ih ne gledam(sem retrovizora na b92, vishe zbog smeha nego zbog kvaliteta sadrzaja) najbolje je shto reche Ivan gledati samo strane programe tj. samo ono shto je sinhronizovano ili titlovano Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ma sto uopste gledati tv kad je tu dvd-rom (iliti divx) i internet :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Mozda zbog neke tekme ili slico sto se malo teze nadje na dvd i cd uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 ALI sve to pada u vodu kada na pinku vidim VECERNJI SOU BOSHKA FEGETA SA CIJE LEVE STRANE SEDI NEKA FOK BABUSKARA OD 5 BANKI SA FRISKIM SILIKONIMA KOJI TEK STO NE PUKNU, a o odeci da ne govorim... "Ovo vas josh nisam pitala" Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 pola vas je promašilo temu.. lik uopšte ne cilja na kvalitet filmskog ili dokumentarnog programa, nego na poruku koju te dve televizije šalju svojim poklonicima, na agende koje zastupaju, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 jbg sta ces nekad su bili dobri sad su postali kao i svaka druga televizija na ovom svetu... to je takav posao :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 pola vas je proma Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 ali narod zabole za poruke i agende, njima su vazne glupave serije i retardirani talk show programi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 i baš je fora u tome što se po retardiranim programima ove dve televizije razlikuju po formi, ali ne i po suštini.. sve je isto, čak i publika jedne televizije gleda s visine na publiku druge, i obrnuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts