Guest Srla Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 ovako prodajem wow americku ver. sto znaci nemoze se igrati na evropskim serverima to je jedini razlog sve je uredu za cdom zainteresovani nek pishu na mail: Srlagous@hotmail.com cena otp:10-20 eur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 mozhe da se igra na evropskim serverima, treba samo da se promeni jedna linija u fajlu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD oF TeRRoR Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 :) Oces da dizes cenu sada? :) Quote ------------------------- WoW Server: soon to be updated... Character: soon to be updated... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 mozhe da se igra na evropskim serverima, treba samo da se promeni jedna linija u fajlu.. santi, nije da te pljujem ali ne lupaj.. Ne mozhesh sa americhkim nalogom da igrash na evropskom serveru Koliko je kole rekao eventualno ce biti u buducnosti tako neshto moguce, ali pitanje je da li ce moci likovi da se prenose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 hm onda mi objasni ovaj trip... kupio sam auth key od lika iz USA na ebay-u, registrovao sam account na wow-europe.com, rambo mi je doneo USA verziju WoW-a... nisam mogao da se ukachim ... promenio sam liniju u realmlist.wtf iz set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com u set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com i evo sad mi najnormalnije radi igra.. nemam pojma, mozhda greshim negde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 santi, nije da te pljujem ali ne lupaj.. Ne mozhesh sa americhkim nalogom da igrash na evropskom serveru Koliko je kole rekao eventualno ce biti u buducnosti tako neshto moguce, ali pitanje je da li ce moci likovi da se prenose istripovao si kali. moze :) jer mi srbi volimo da sve nabudzimo :))))))))))))))))))))))))))) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 e bas je tako... nema "zajebane" sitvacije da srbin ne iscituje nesto... ^^ moze da se igra na EU serveru kada se promeni taj sh*t us.logon.... u eu.logon... ali Srla je vec napravio account na US serveru i iskoristio key... ovo vam govorim jer ga znam i cak sam i igrao na tom accountu... ali nvm...jedino shto nismo sigurnui da li moze kad obrises US account da napravis novi EU account... to je jedini problem... P.S."Srla nadam se da se ne ljutis shto pricam ovo sve umesto tebe..." poz Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 ja se izvinjavam santi btw ortak mi je rekao da ima us account koji ne igra.. taman da se isproba mmmm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelena Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Sta se tripujete kada Mica ladno dere Rosenborg u fifi sve na penale ili u produzeci bre...btw nemoz da napravis acc sa US key-em na EU serveru(licno proba(la)o),a sto se tiche realmlita i menjanja US u EU to je samo DNS ime servera...bla bla bla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Eek znaci samo mi auth. key treba? Vidimo se uskoro ;) Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Srla Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Ok, ali meni i dalje nije jasno da li mogu da igram na EU serverima? i kako(detaljno objasniti plz). I da li je to neko isprobao posto nebih da izbrisem acc pa da neradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 srla prethodno ti rece Jelena... sa US keyom ne mozes da napravis acc na EU serveru... to sa menjanjem login servera se odnosi ako imas US verziju igre na compu i EU acc to promenis i inda mozes da igras... npr.: kupio si US verziju i instalirao na komp...igras, igras i igras na US... sada posto je otvoren EU server ti bi da igras tu... tesko je naci WoW jer je velika poraznja ali preko neta se ceka puno i ne znas da li je sigurno... ali... preko neta postoje sajtovi koji salju samo AUTH.KEY(ali ne i CD) koji ti treba za pravljenje acc... kupis ga i dobijes instant na mail, napravis acc, NE TREBA ti cd sa EU verzijom jer vec imas US instaliranu, vec samo promenis tu lajnu za server sa us.serverlogin.... na eu.server... i igrash se na EU!!! e ovo ti je bash objashnjenje da i glup moze shvatiti!!! ^^(nemoj da se ljutis ne mislim da si glup,samo hocu da svima bude jasno koga zanima) poz ( krecem na EU 3.Marta) ^^ Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
carnivores Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Jel zna neko mozda gde ima da se kupi samo auth key s obzirom da radi wow na piratu samo ti treba auth key da bi registrovao akaunt. ako neko ima neku korisnu informaciju bio bih zahvalan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 ja se izvinjavam santi btw ortak mi je rekao da ima us account koji ne igra.. taman da se isproba mmmm... np :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 cena otp:10-20 eur Cigo, kad pada prvi maj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 np :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 lol pali : ) Btw. cali ipak je my bad, sa US accountom ne mozhe da se igra na EU serverima, poshto ne mozhesh da se registrujesh na wow-europe.com nego morash na wow.com.. smor ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zyxan'Ghaz Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 jedino mozes da sacekas da se desi neko cudo i da omoguce registraciju ili bar transfer na zahtev vlasnika Authentication Key-ja sa US na EU Quote The Earth Mother smiles upon us Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_ptomic Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Inace postoji mogucnost da se GB verzija prebaci na US, samo treba izmeniti par linija. Ima celo uputsvo. Inace gde ima da se kupi Auth.Key ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 Ma da, to je ono shto sam ja iznad napisao, ako imash US verziju igre mozhesh da igrash na EU serverima uz malo izmene, i obrnuto, al' sa authovima ne mozhe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 e ovako... stavis ruku na misa i gurnes scroll na dole... videces post takodje od mene gde ti sve lepo pishe... ZASHTO BRE NE CITATE POSTOVE!!! ILI STE GLUPI PA NE RAZUMETE?! auth. key kao i game cardove mozete koopiti na site-u Gamers Loot ne smarajte sa istim pitanjima MOLIM VAS!!! Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts