Jump to content

Google

Roki

Recommended Posts

zarade tolko para jer mu placaju veliki sajtovi da njihove linkove izbaci prve ( medju prvima ) kada pretrazujes...

mislim da je to...

ne postoji nacin da guglu platis organic search. pozicioniranje na pretrazivacima se postize razlicitim seo (search engine optimization) tehnikama, jako lepo placen posao koji se u principu svodi na zdravu logiku, prodavanje magle i pracenje rezultata ;)

vecina para im dolazi od http://www.google.com/ads/ i http://www.google.com/intl/en/services/index.html

meni je bila jeko zanimljiva informacija od pre nekih mesec-dva da je gugl zaposlio jednog od vodecih ljudi razvojnog tima firefoxa (ne mogu da se setim imena sada a mrzi me da trazim). bice jako zanimljivo gledati sledece korake

3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione

ali reci da dete nazoves google :D :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

cipi, ne samo to, domen gbrowser.com je registrovan a na whois se pojavljuju dva imena - nekog lika iz google-a i tog lika iz mozille koga spominješ..

bilo je šuškanja i o google instant messengeru, što takođe ima smisla, jer ako pogledaš, gmail korisnički nalog dosta liči na ms-ov passport kojim se loguješ i na msn messenger..

Ne znam da li ste znali Google zaradi 1 000 000 000 dolara na svaka tri meseca.

A ono sto ja ne znam je kako to oni zarade toliko para samo od pretrazivaca? Milsim,ljudi koriste njihov pretrazivac ali gde su tu pare?

Koji su to lopovi !!!!

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM