Jump to content

Dvd player

Ella_NS

Recommended Posts

Volela bih da mi neko pomogne...

Pre 3 god. sam kupila , izmedju ostalog, dvd player PIONEER DVD-ROM DVD 106...tada nisam gledala DVD jer je tad to bio luksuz...sada kada imam tu mogucnost on ne radi...tj...zakljucan je na REGIONU 2....nabavila sam program DVD REGION KILLER V.2.7...ali nije pomogao....te jedan film mogu da gledam samo nekih 15 min.

Da li neko ima bolju ideju?

Hvala unapred... [:)]

Pogledaj ovaj sajt. Pored toga sto sa njega imas da skines firmware za tvoj dvd plejer koji ce ga pretvoriti u region-free imas i objasnjenje, doduse na engleskom, sta sve treba da uradis. Znaci nadjes svoj model tamo medju raznima, skines firmware, instaliras ga, i onda ako i dalje ne radi koristis neki program kao sto je DVD Region Killer, on prakticno skida samo softversku zastitu ako postoji u programu iz koga hoces da pustas filmove.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Pored fimrwarea, zastita postoji i u samom Windowsu, tako da je cesto potrebno fleshovati i region-free firmware, a instalirati i neki program koji resava softverski deo price. No, meni je sve probleme resio DVD Region Free, i to bez fleshovanja fimrwarea (no, ja imam Toshibu, ne Pioneera).

Everything's just fine.