fatboy Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Zabele Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 khm, khm:) http://forum.klanrur.rs/index.php?s...showtopic=27187 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 vir ol dumd^^ Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 20, 2005 Author Report Share Posted February 20, 2005 E jebiga Dule, a i ostali....skapirajte da u naslovu topica stavite o cemu se konkretno radi posto nece svi da overavaju sve topike, vec samo one koji im na oko izgledaju zanimljivi bar po naslovu... Evo ja npr. video sam taj "Opet malo zanimljivosti" topic al uopste mi nije delovao zanimljiv, ne zato sto to tako jeste vec zato sto ce precesto desava da neki noob ili umobolnik sa CS dela foruma svrati ovde i prospe neku kosmicku glupost u vidu topica, pa se samo iznerviram kada otvorim tako nesto... i zato sam prinudjen koristim "jedi power" kako bih izbegao taj crap... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Bas velika steta sto nas nije unistila ta eksplozija!!! Ja bi bas voleo da odemo svi u zdupi lepu materinu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 ma jeste, pašće nam mesec na glavu.. kako su glupi novinare, jebo te. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Hehe, upravu ste moracu da stavljam giga-mega nazive i mnogo slikica ne bi li privukao masu:).Jebiga, mrzi me, a racunao sam koga zanima pogledace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 M@kER,Feb 19 2005, 23:46:02] krukov zec ce izazvati zachetak zhivota na marsu, samo se vi zajebavajte dje bash na marsu, pa zar da dva puta pochne zivot na istoj jebenoj planeti, zar ne vidite koliko njih cheka u redi... pluton ( -135 c, divan kandidat), merkur ( +135 c, techni metal umesto atmosfere) venera(malo bolja od merkura... 130 c i samo kiselina umesto atmosfere) i mnogi drugi zanimljivi kandidati ... zato sledeci put kada vash zec pusti brabonjak, pokupite ga i gadjajte veneru, mozhda bash vi zachnete novi zhivot.. Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 koga zanima pogledace. pogledali smo obojica, siguran sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 ti i ja ili ima jos neki latentni astronom na forumu:). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted February 25, 2005 Report Share Posted February 25, 2005 ima ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 E jebiga Dule, a i ostali....skapirajte da u naslovu topica stavite o cemu se konkretno radi posto nece svi da overavaju sve topike, vec samo one koji im na oko izgledaju zanimljivi bar po naslovu... Ovde nigger ima poentu. Ja sam recimo 2-3 puta otvorio taj topic "malo zanimljivosti" i uvek se "iznenadim" tj. podsetim sta je u njemu. Znaci ono "Eksplozija u svemiru" ce biti na primer sasvim ok da privuce ljude. Ovako je nedefinisano pa ni ne pravi zelju kod posetilaca da vide sta je. pogledali smo obojica, siguran sam.. pa dobro majku mu, pogledao sam i ja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts