Jump to content

Problemi sa telefonskom linijom

Kole

Recommended Posts

znam da je ovo za telekomunikacije pitanje, ali ovde ce ga vishe ljudi videti...

Pitanje:

Ako imate telefon na digitalnoj 31x-cantrali - da li poslednjih 5-6 dana imate probleme da ne mozhete da dobijete izlaz, a ljudi koji vas zovu dobijaju signal da je telefonski broj nepostojetji?

Pitam zato sto se to danima deshava bratu, ono, par sati sve super, onda par sati nema fona =o) pozovesh ga i ono nepostojetji prijavljuje...zvao je "support" telekoma gde su mu rekli da je do njega?!!? =o)

mislim sta chovek treba da uradi sa svojim fonom da bi centrala mislila da je broj nepostojetji?

ako neko ima ideje nek javne...

thnx

ja sam imao problema sa 319... isto digitalna.

isto nisam mogao da dobijem izlaz, nista se nije culo, a ljudi kada mene zovu samo zvoni, kao da se niko ne javlja.

pozvao sam telekom i u ekspresnom roku, samo nedelju dana, dosli su da otklone kvar. taj proces je trajao citava 2 ( slovima: DVA ) minuta.

reci mu da ih ubedi da dodju do kuce/stana, verujem da je neki bezveze problem, nego ih mrzi da se iscimaju ...

znam da je ovo za telekomunikacije pitanje, ali ovde ce ga vishe ljudi videti...

PGR.

što se pitanja tiče, samo neka on smara telekomovu podršku, jednom će valjda naleteti na nekoga ko ga neće odjebati..