Kole Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 znam da je ovo za telekomunikacije pitanje, ali ovde ce ga vishe ljudi videti... Pitanje: Ako imate telefon na digitalnoj 31x-cantrali - da li poslednjih 5-6 dana imate probleme da ne mozhete da dobijete izlaz, a ljudi koji vas zovu dobijaju signal da je telefonski broj nepostojetji? Pitam zato sto se to danima deshava bratu, ono, par sati sve super, onda par sati nema fona =o) pozovesh ga i ono nepostojetji prijavljuje...zvao je "support" telekoma gde su mu rekli da je do njega?!!? =o) mislim sta chovek treba da uradi sa svojim fonom da bi centrala mislila da je broj nepostojetji? ako neko ima ideje nek javne... thnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ja sam imao problema sa 319... isto digitalna. isto nisam mogao da dobijem izlaz, nista se nije culo, a ljudi kada mene zovu samo zvoni, kao da se niko ne javlja. pozvao sam telekom i u ekspresnom roku, samo nedelju dana, dosli su da otklone kvar. taj proces je trajao citava 2 ( slovima: DVA ) minuta. reci mu da ih ubedi da dodju do kuce/stana, verujem da je neki bezveze problem, nego ih mrzi da se iscimaju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Meni to da nema signal se desava veoma cesto na analognoj 155 centrali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 Samo prijavi kvar na 977, mozda je u centrali problem, prosto pogresan klik na pravom mestu. Ili tako nesto... :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 ma zvao je 977 x puta od mene i kazhu mu "Ovde je sve ok kod vas je problem aj cao..." =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pa nishta idi do najblize poshte kreni da pretish da cesh da se roknesh ako radnici ne podju sa tobom odmah tada odmah;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 znam da je ovo za telekomunikacije pitanje, ali ovde ce ga vishe ljudi videti... PGR. što se pitanja tiče, samo neka on smara telekomovu podršku, jednom će valjda naleteti na nekoga ko ga neće odjebati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 318 broj, sve shljaka normalno, mada nisam imao net proteklih nedelju dana tako da nisam gazio telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 znam da je ovo za telekomunikacije pitanje, ali ovde ce ga vishe ljudi videti... Ijaaaaoooo ... kooolleee ... * smiri se ... smiri se * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts