mohican Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Kako ide wow :) kolko ste sabili do sad .... Koca .. jafa .. :))) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 jebo si joj kevu :D :D ja slabo keva samo ulazi u sobu i skuplja ne da da se natalozi :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 ja sam smrsao, niti jedem niti pijem. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Ja ne igram! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 shto ne igrash !? mislish stoji ti iiiigraaa bez veze bre ha el to mislish ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Mohi, shto ti lepo tjeeebeeee! :-))) Prozac, ma... ne pitaj me nishta... uzas! Prvo ne mogu da se odluchim za rasu/klasu a onda drugo smor mi da idem da radim sam glupe kvestove i da ubijam divlje svinje po mapi! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 e da se ja i ti neshto dogovorimo ;) znash za one kopije koje nisu uspele da dodju do Cika Drashka ... e ochekivao sam jednu od njih xaxaxa inache ja sam Krcha tako da sad znash ko sam ;) aj se dogovorimo jedan dan da se nadjemo dole u clubu i da se peglamo - shalim se aj ostaj mi pozdravljen ! do sledeceg kucanja proz4c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 jel tjiro jesi ti onaj mod kome techa/strika donosi collectors edition?!?! I SMOREN SI?!?!?! WTF? Nomoj da ti ja sidjem dole iz ogrimara i nalupam te najgore =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 18, 2005 Report Share Posted February 18, 2005 Ma popushio sam za Collectors, sve prodato... chekam obichan WoW pa da krenem da igram. Danas stize kako stvari stoje... Krcho, pa reko sam ja Chika Drashku da moze da naruchi opet iz Platoa i ovaj put su rekli da netje biti ispala vetj da naruchuju tachno onoliko koliko ljudi rezervishe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 18, 2005 Author Report Share Posted February 18, 2005 :) lepo lepo Pa bre igraj sa gubavim gnomom ako ne znas s kim tjes, kako mozes da cekas i da gledas onu kutiju i da ne igrash !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: i ja slabo jedem regularnu hranu ali imam ortaka koji ceka da mu stigne wow sa neta pa onda non stop dolazi kod mene pa mi donosi jafu i kocu :) Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 alo indijance jedan ne diraj gnome... cccc boga mi kako je krenulo ukucani smaraju opako za telefon odo kod figla da igram danonocno pa nek on placa fon :D :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 bwahahaha...taman kad si kod njega smori ga da te nauchi malo dotu ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 pfffft n00bu :) jeste videli kako sam sabijao poslednje dve partije.. pa ni dendi se nije naigrao pitaj kako se preznojavao ;) ;) :D inace lex i fadjile su me dobro obucili Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proz4c Posted February 19, 2005 Report Share Posted February 19, 2005 ma chekam i ja but ... nikad da stigne aj vidimo se na dunemaul alliance ;) kad krenem buuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2005 Author Report Share Posted February 19, 2005 KHM KHM po 5k put na dunemaulu horda na shadow moonu alijansa mah ... gubavi gnomi :P doduse nisam te video jos mozda si sladak :P PS: jeee vi jos uvek igrate dotu ? cemu to pored wow-a ???? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 :) lepo lepo Pa bre igraj sa gubavim gnomom ako ne znas s kim tjes, kako mozes da cekas i da gledas onu kutiju i da ne igrash !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS: i ja slabo jedem regularnu hranu ali imam ortaka koji ceka da mu stigne wow sa neta pa onda non stop dolazi kod mene pa mi donosi jafu i kocu :) Dobih juche i ja moj original pa sam krenuo da igram... damn, game is nice! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Ne moram nista govoriti :) http://img202.exs.cx/img202/6072/wowscrnsh...050453045od.jpg http://img202.exs.cx/img202/1002/wowscrnsh...050330373li.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 [quote name='Ve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 mohican, koje su ovo prevare sa flashama iz novogodisnje nagradne igre koja je prestala negde sredinom januara? :) Jel si to vadio nesto iz podruma pa kao nabacivao na gomilu da izgleda kao da ih ima vishe? :>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Da li ti znash Mohi koliko si kalorija i zla uneo sa tim popijenim koka-kolama u svoje jadno i napatjeno telo? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 25, 2005 Author Report Share Posted February 25, 2005 Mah ... lagano ... prognozirano da tje wow da traje 5 god ... posle toga tju na terapije/banje lecenje itd itd ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts