Jump to content

I'm in... =o))


Kole

Recommended Posts

ok

samo par stvari kratko...(yeah right ;o))

vecheras oko 20.15 mi je uspela registracija

igra mi rekla da mi je ping sa dunemaulom najboljshi,

odem oma tamo,

napravim orc warriora (5 min sam birao facu i frizuru ;o)))))

i zezao sam se 1h, doshao do lvl 5, kad me 3. put diskonektovalo batalio sam, pokushavao sam u onoj blood cavern da se popnem na sims kod onog hostile orka ali izgleda da tuda ne ide =o) i taman kad sam krenuo da idem okolo da trazhim drugi pristup => kita, puche veza opet, tu se smorim i odem kutji (igrao sam kod burazera), sutra mi je busy day =o)

ali sigurno dolazim i na Shadow Moon da vas nadjem ;o))

takodje - braate kako su me ispalila djubrad, kazhe na pochetku idi na istok, da je lepo rekao idi na sever da na onom velikom poljanchetu koljem natenane i svinje i shkrombije i impove a ne da se smaram chekajutji respawn 3 skorpije dole na istoku ...misim stvaaarno =oPP

chujemo se

k

Link to comment
Share on other sites

nastavak...=o))

nakon sto smo pobili vishe puta chlanove lokalne ispostave burning blade covena i nasli medaljon odosmo u sel'jinovo selo...tamo je bolja oprema i treneri, za koje para naravo nema =o(

pokupio sam onih 10ak kvestova sto mozhe da se uzme i pravac na echo isles, bijem clackere, surfcrawlere i tigrove...

da ponovim kako warrior rukla kad uletish u lag =o)

ono na echo isles ja lvl 6 bijem se sa ogrimar tigrom lvl 6 uleti sa strrane jsoh jedan tigar lvl 7 samo krenem da thunderclapujem zatuko sam ih obojicu a ostao na 10-15% helta...polako btw moram da krenem da bataljavam sIkire, zna se sta nosi blademaster ;o))

smara me mnogo sto nemam para skoro ni za sta =o(

takodje pocheo sam sa NElf hunterom na Shadowmoonu GDE JE MENI ("opshti") LAG MANJI NEGO NA Dunemaulu!!! jedino kad se desi vetji lag u toku borbe nema teorije da protiv dvojice pobegnem zhiv kao sa warriorim =o)

ali zato hunter je extra kada veza radi...ono 4 hitca dok protivnik dodje do tebe, a tada je na 20% pa ga dodeljam daggerom...stvarno superishka..josh da nabavim dva jatagana umesto single dagera i sretja nevidjena ;o) josh kad tejmujem nekog meeeedu ;o)

Link to comment
Share on other sites

I brate ja kad sam igrao troll shabana u beti sam odma skontao gde treba da idem ... pa iz sela se vide one svinje koje treba da ubijas ...

I nemo si luud da nam svaki quest opisujes sta si radijo :P

I smara ovaj downtime servera ali maximalno !!!

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Link to comment
Share on other sites

naravno da netju svaki ali mnogo mi dobro neke stvari tako da kazhem...i svinje se ne vide one na severu, vide se one na jugu, sto ne kazhu da se ide na sever =oP a i nisam se zhalio zbog svinja nego svog scorpid workera ;o)

recimo danas sam nekoliko puta hteo da nastavim sa NE hunterom al mi nisu dali dushmani...pa sam se vratio orc warru...pa sam se zezao po echo isles malo trenirako kako se tenkuje pod lagom ;o), umro 3-4 puta kad me navataju 2-3 kripa...vido sto je dobro kad te hiluju dok tenkujesh, pomagao ljudima kad navataju njih...krenuo sa minigom i blacksmithingom, umro josh par puta...

i najbitnije

King aka Kinzh mi je poslao postom na odlozheno (3 cheka i pochek )opaku 2h sekiretinu od 7dps znachi sad bijem ko veliki (i naravno opet mi je armor problem =o))) no to cemo sad lepo da majnujemo...

razmishljam kako da utopim 40 linena za torbice nekome... =o)

e da ovo sam hteo da pitam...vratio sam se do valley of trials da nadjem fist trenera (da bijem goloruk =o)) no nisam ga nasao...jel zna neko kako se zove? takodje polako planiram da se uputim ka undercityju da nadjem sword trenera, negde sam prochitao da je tamo...ni njegovo ime ne znam...

uglavnom day 3, oko 2h efektivne igre, doshao do lvl 9, reshio sve kvestove u sen'jinovom selu i oko pola u razor hillu...mnogo je dobro ronjenje oko olupina kad nadjesh kovcheg s blagom ;o)))

warrior je extra zavisan od opreme koju nosi

i takoooo ;o)

ne verujem da cu igrati sutra tho =o(

Link to comment
Share on other sites

i tako ja nisam planirao da igram danas i zato sam igrao 1h elfa i preko 1 ipo sat orka...

danas mi je bio totalno opsten dan, ishao sam da se zezam i uzhivam u svetu...i da robujem kovchege razormanovima =o)))...i ga ginem u thunder ridgeu...da da ginuo sam ko budala...no opusteno mnogo mi bilo zabavno...

sa elfom sretja nevidjena ShMoon mi nije kolabirao nakon 3 minuta igre pa sam zavrishio 4-5 kvestova, malo krenuo i izvidjanje, poginuo ko budala, pa malo josh ivshe izvidjao sa wispom...sve u svemu mnogo sam se lepo proveo...nadam se da cu uskoro da stignem ovde druge sto su elfovi medju nama pa da neki tim pravimo (takodje moram negde u neki starting area gde su beli vukovi ili meeede da uzmem peta (steta sto ne mogu furbolzi da se tejmuju =o)))

e da

kad ocu da nauchim neki skil kod weapon trenera, jel treba takvo oruzhje da imam u inventaru ili? ne znam zasto netje da me nauchi...

btw#2

kad sam visdo onaj zweihadler u Ogrimaru od skoro 6 golda sto ima like 40dps iseko sam se ;o)

Link to comment
Share on other sites

a 10 sreeebraaaaa =oPPPPP

to mi recite oma =o))

ja se tripovao da je 10 copera i da ja ne mogu da nauchim =o)))

onda je sve u redu...taman josh par kvestova, pa vratim kingu novac i imam za put u undercity da pazarim 2hSword skill =o)

inache nisam hteo da se rasplinjavam sinotj oko prvog ulaska u Ogrimar, no moram da kazhem da je mlogo ubavo =o)

Link to comment
Share on other sites

pa dobro bre nisamo toliki Diablo ;o)))

inache

skinuo sam lep utility sa wowneta

http://www.worldofwar.net/files/utilities/wowutil.zip

i malo se zezam sa talentima i evo do cheka sam doshao =o)

Moj Warr build

Arms Mastery

Deflection Rank 5

Improved Rend Rank 3

Improved Charge Rank 2

Tactical Mastery Rank 5

Improved Overpower Rank 2

Anger Management Rank 1

Deep Wounds Rank 3

Two-Handed Weapon Specialization Rank 5

Impale Rank 2

Sweeping Strikes Rank 1

Improved Hamstring Rank 2

Mortal Strike Rank 1

Arms Total: 32

-pitanje: da li da idem na jednu od weapon specijalizacija?

ja bih na sword specialisation 5 komada =o) i sta su polearms? mislim znam sta su helebarde nego nisam josh video tu klasu oruzhja u igri...

Fury Mastery

Cruelty Rank 5

Improved Demoralizing Shout Rank 5

Improved Cleave Rank 3

Piercing Howl Rank 1

Fury Total: 14

ako ne bih uzimao sword spec onda bih ovde moglo i

Blod craze: 3

Improved Battle shout: 1

Enrage: 1

iako je ovo pitanje uputjeno primarno bokiju koji ima najvishe expa i lvl 60 sa warrom, defintivno me

interesuju i mishljenja ostalih so fire away...

Link to comment
Share on other sites

Sve je ok, samo izbaci improved cleave.

Polearms ti je generalni naziv za spears, tridents, halbeards...

Zaboravih da spomenem sword spec. Problem sa tim je sto u wowu ne postoji dobar mac tipa 3.5+ speed, sto macheve prakticno cini beskorisne u kombinaciji sa mortal strikeom

Droga je smrt, bavite se sportom.

"Whatever you are, be a good one."

Link to comment
Share on other sites

a koliki je cooldown za mortal? mislim ako nij ensto ispod 1 min ondaK se ne isplati imati sopro oruzje...+sword spec daje 5% za extra napad (i to je valjda instant) to ne mere da bude loshe =o)

(sad mi je jasno sto ti se svidja rivendareov mach on je like preko 200 max damage beshe... =o))

Link to comment
Share on other sites

Cooldown je 6 sec. Ok +5%, baza je 0, sto znaci ukupno 5%. E sad pogledaj recimo axe spec koji je +5% crit, ali za razliku od sword speca ti vec imas neku bazu od oko 10-15%, samim tim je bolje da se specijalizujes sa sekirama i dilujes kritikal pristojnih 15-20% nego da dobijes jedan mizerni napad na svakih 5% napada.

Mach mi se svidja zato sto je dk mach, i zato sto opako izgleda. Evo recimo pogledaj ovu sekiru. Kao sto vidis, sekira je rare item, a mach je epic. Razlika u range dmg-u je 76. Posto je mortal strike instant attack to znaci da na svakih 6 sec sekira diluje 76 vise dmg-a nego mach. Kada se to prebaci u dps to je 12.67. Osnovna dps razlika izmedju macha i sekire je 5.7 dps sto znaci da je sekira za sada ~ za 7dps bolja ;) Jos kada se uzme u obzir da ti daje +62 attack power i warrior talenti u arms-u, ta razlika u dps-u se sve vise povecava.

Droga je smrt, bavite se sportom.

"Whatever you are, be a good one."

Link to comment
Share on other sites

ne rise da je samo 6 sec?!?! pa to je nenormalno...

2 stvari tho...

1. - ja zhelim da igram sa orkom machevaoca, a sa humanima sekirasha - tako zhelim i tako ce da bidne...nositju i sekire da budzhim oba skila do maxa ali mach mi je primarna zhelja..zbog izlgeda i zbg brzheg udaranja =o)

2. - Mooozda si u pravu da je 15-20 bolje od 10-15, no ovo je 10-15%crit + 20+% BRZHE! + 5 posto user extra atack u kom takodje mozhe da uleti crit = cenim da jedno 7.5% overall vishe stete ima da radi mach (no to pada u ovodu sa mojim humanom kome cu sikiru da uvalim ;o))))

Link to comment
Share on other sites

Ma i meni je sword primarno oruzje prema nekom mom roleplay tripu, zbog toga sam i izabrao put swordsmitha ;)

Jos davno sam sebi obecao da cu igrati lika kako ja hocu, a ne kako mi neko drugi kaze ili sta god... Onda su pocele ozbiljnije id(instance dungeons) i ljudi su poceli da smaraju kako je protection spec mnogo bolji za tanking bla bla.. Ja sam tu naravno ostao pri svome i terao svoju pricu kako ja mogu bolje da tankujem nego defanzivni warrior bla bla... I tako jednog dana odlucih da isprobam tu defanzivnu vaijantu i moji utisci su sledeci.

Ofanzivni warrior(arms/fury) sa 2h oruzjem lakse odrzava mobove na sebi posto diluje mnogo veci dmg. Sa druge strane prima mnogo vise dmg-a, zbog cega priest mora vise da te hiluje, sto opet moze da dovede do rizicne situacije da mobovi napadnu prista, ili jednostavno do sporog napredovanja usled cekanja da se pristu regenerise mana.

Defanzivni warrior sa 1h+shield kombinacijom zahteva mnogo vise napora da odrzava mobove na sebi usled veoma slabog dmg-a. Slab dmg nadoknadjuje sa par talenata tipa defiance, improved sunder armor, improved revenge i td. Takodje prima dosta manji dmg, sto smanjuje rizik da ce neki mob napasti prista usled konstantnog hilovanja i za razliku od prethodnog primera, ne mora da se ceka na prista da regenerise manu, posto ne mora da hiluje u velikom obimu.

Posto sam isprobao oba slucaja, defanzivni warrior je bolje resenje ako planiras da konstantno budes u grupi. Ako zelis da igras solo ili pak da se okusas u pvp-u, zaboravi, samo ces se nervirati.

Ono sto sam rekao da necu menjati stil igre ma sta ljudi pricali nije se bas odrzalo, posto sam shvatio da je prot spec overall efikasniji u grupi i da je glupo da se ja tu pravim pametan ili da budem sebican kada je ocigledno sta je bolje za tim ;)

Droga je smrt, bavite se sportom.

"Whatever you are, be a good one."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...