Guest Guest Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Hmm, na ovom forumu i na josh par mesta sam video da su ljudi prichali kako tje motji da se menja Billing Info, to jest broj kreditne i slichno. Zbog toga, dok chekam 7-10 dana moju kreditnu sam uzeo od tjaletovog ortaka italijana, njegovu GOLD VISU da bih dobio mogutjnost igranja... sada sam se logovao na moj cpanel preko sajta i tamo NIGDE ali NIGDE nema promena Biling Infoa i nachina platjanja. Ja tju biti M R T A V ako do sledetjeg meseca ne promenim Info kreditne i ako chovek provali da mu je skinuto neshto sa rachuna... jerbo on nije tjaletov PRIAJTELJ sa kojim ide na kafu vetj POSLOVNI SARADNIK stranac koji je tjaletu na rech verovao da sa te kartice netje biti nishta skinuto nikada. Da li mi neko moze pomotji ili da chekam 12. sledetjeg meseca i moju smrt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Po meni ce blizzard veoma uskoro ukljuciti opciju menjanja billing informacija. Ali posto se tebi bas zuri ( sa razlogom ), napis mail na support ... verujem, da ce ti izaci u sustret :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Mozda da probas da otkazes pretplatu? Trebalo bi da ti cuvaju racun i sve narednih 30 dana od otkazivanja. I onda kad ponovo krenes da se prijavis moze biti da ce ti traziti novu kreditnu. I naravno sve ovo sto rece colldor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 i reci tom italijanu da sledeci put ne pravi gresku i da ne daje nikome broj cc :) pogotovu ako je stvarno visa gold :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts