suba Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 znachi igrica izgleda ludo barem kako najavljuju... znachi igra veoma slichna nfs underground-u ....40 modela automobila i chini mi se 19 proizvodjacha delova koliko sam video.... Japanci prave igru i ocekujem da bude dobra jer ni sa pes4 nisiu izneverili.... http://srs.namco.com/ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2005 Report Share Posted February 10, 2005 Ja videh intro ... deluje ok, ali nije da sam video nesto od gejmpleja pa sam jos uvek rezervisan sto se tice komentara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 da nije loshe.. ali nikako ne mogu da nadjem demo pa da se lichno uverim :) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 Otprilike kao NFSU izgleda, mada nikad se ne zna. Jedino shto me smara je to shto su verovatno teksture i modeli radjeni za konzole tako da ce grafika da izgleda loshe na PC-ju... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Videh neke fine forice koje nema NFS ... samo ako su ih lepo implementirali, bice to fina arkadna zabava za nekoliko popodneva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 12, 2005 Report Share Posted February 12, 2005 Upravo videh intro u DIgitalu Meni se cini da ce biti bolji od NFSU bar za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 evo par slichica :) http://www.pcgameworld.com/screenthumb.php...cing_Syndicate/ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 slaba grafika, što naravno meni ne smeta ni malo ako je gejmplej dobar.. I AKO NEMA KETCHUP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaMaL.mojo Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Yo, momci, igra je izasla odavno, ali naravno da je krs... Cisto je prebacena sa konzole, dakle upravljanje je ne nuli, ako je neko igrao segine igre tipa Sega GT ili Sega Rally, Daytona i slicno, e to je upravo to, skrenes i auto skrene pod odredjenim uglom, dakle nema precizne kontrole ili skreces skroz ili ne, nema naginjanja proklizavanja niti bilo cega, i dete od 3 god moze to da vozi... Grafika je OK, ali samo ok, previshe je sarena i nema detalja, kad stanes vidis da je sve jedan veliki blur i kockice koje treba da budu zgrade.... Zvuk jos gori... Dakle igrica je retardirana do maximuma... recimo da ima lepe modele automobila i to je to... ostalo... Jedino sto je dobro u igri je intro i animacije, sve ostalo je shit... Sta da vam kazem, ja sam igrao sve od test drive-a 1 i stvarno se trudio da uzivam u svim sranjima koje je tokom godina ta industrija izbacivala, vazno da se nesto vozi, ali posle undergrounda, CMR2005 i RBR-a... Ova igra je ostala na hdd-u instalirana tacno oko 15 min koliko je trebalo da se instalira i deinstalira... Da je izasla pre 4 godine razmislio bih da je igram pomalo da ubjem vreme ali i tada je TOCA 2 bila zakon, cak ni prema njoj ova igra ne bi imala sanse... Poz. Quote ...sve bi ja to uza zid pa metak u chelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 sta fali RBR-u ? najbolji reli ikad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 4, 2005 Author Report Share Posted March 4, 2005 stavish na realistic damage i furash..prvo drvo i cao :))) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
e. cartman Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 pa u tome i jaste fora ja sam samo na realistic vozio samo se treba navici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 sta fali RBR-u ? najbolji reli ikad Pa ako malo bolje prochitash njegov post skapiraces da je on u stvari upravo to i rekao... ako se neko razume u simulacije voznje, trke, reli i ta sranje to je sigurno JaMaL tako da njemu verujem!! JaMaL-a za preCednika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts