Jump to content

berza rasterana juce

Recommended Posts

tt niko nije stavio topic o onome sta je bilo juce na berzi ko zna bila je racija zbog glupe babe debele (Suzana Mancic) uhapseno je oko 10 prodavaca koji su kasnije u toku dana bili pusteni kazu da kao nisu bili maltretirani ali ko zna i rekli su policiji od koga nabaljvaju diskove tako da piraterija pocinje da propada i u vestima je jos pisalo da su vec uhapslili neke glavne dilere piraterijom tako da ono :DDD

damn them. mada ne mozemo vishe da se izvlachimo na niske prihode, poslednjim povetjanjem plata poslanika prosek nam je izvadjen tako da sada vishe nema opravdanja za postojanje piraterije. ipak lepo je videti da se mladja i onaj obijach trafika i kompanija bave vaznim drzavnim interesima, a ne gube vreme sa glupostima tipa haga i slichno. pih

My koong-foo is the best

damn them. mada ne mozemo vishe da se izvlachimo na niske prihode, poslednjim povetjanjem plata poslanika prosek nam je izvadjen tako da sada vishe nema opravdanja za postojanje piraterije. ipak lepo je videti da se mladja i onaj obijach trafika i kompanija bave vaznim drzavnim interesima, a ne gube vreme sa glupostima tipa haga i slichno. pih

Da cutish. Kazu da su sada Smederevo i Nish glavni centri piraterije. Ti, Dule i tomkeus ste "Pirate Overlords" u Smederevu, sigurno.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

word.

Bice piraterije uvek i zauvek, samo u neshto manjim kolichinama...

cak i ako je ukinu mi tjemo tad imati 10mbit ( citaj: nikad nece ukinuti i nikad necemo imati 10mbit )

Piracy is not dead!

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

meni je bilo najsmešnije što sam gledao na vestima na b92 pola sata kako neki mamlazi pričaju da su zadali smrtonosni udarac pirateriji u srbiji i šta već ne, hvale policiju na efikasnosti, jedu govna, i onda prebacim na rts gde vidim da su pohapsili likove ispred skc-a.. neverovatno.

Nece niko ugasiti pirateriju nikad... pogotovo dok policajci ne shvate da je to ipak nelegalno- primer: pre neki dan ja i ortak "prolazimo" pored mesta gde prodavac prodaje piratske PC igre (Mada legalno prodaje kompjutersku opremu). Mi zastanemo jer smo "razgledali" kada odjednom naidjose dva policajca i ladno pitaju prodavca jel ima Half Life 2. Prodavac kaze ima da ima oni mu plate i lepo i srecno odu. Usput su prosli pored jos nekoliko pirata koji prodaju veoma lako uocljive piratske CD-ove. Zakljucak: Piraterija ce umreti kad policajci pocnu da hapse sebe [;)]

Da cutish. Kazu da su sada Smederevo i Nish glavni centri piraterije. Ti, Dule i tomkeus ste "Pirate Overlords" u Smederevu, sigurno.

Jel zna

You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet...

Kazu da su sada Smederevo i Nish glavni centri piraterije. Ti, Dule i tomkeus ste "Pirate Overlords" u Smederevu, sigurno.

previshe zna, mora biti eliminisan [}:)]

kamo sretje da si u pravu, ali tuzna istina je da se ni sam ne setjam kad sam poslednji put kupio piratski disk u sd, sve dolazi iz bg. e sada fala bogu na ortakima sa rezakima [:D]

My koong-foo is the best

Debili...inace pandurima je obicno tarifa 2 cd-a po izboru da bi ostavili na miru prodavca:)...btw, gg za signu chizra:).

ma kakvi 2 cd ja kad sam bio zadjni put na berzi kad dodje murja onda standardno jurnjava i koga uhvate od njega uzmu 10diskova i puste ga

btw: "offtopic" u vezi heroes signe to je nemoguce da se qpi tokom normalnog igranja xD i si bio ti na tooru u heroesima ? u playzonu ? ja sam bio prosao prvo kolo i u 2 me abuser dobije sa confluxom : (("offtopic"