Jump to content

koga bi ste sa foruma naradje upucali ?


Recommended Posts

  • Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ahahahahahahahaaaaaaaaaa.... znaci.... ahahahahaha.. e.. bolesni ste nachisto.. hahaha... da da.. PIK je Pricaonica Internet Krstarice... hehehe.... nego nema veze....i ne razlikuje se mnogo od Ivanovog vidjenja pika.... lol :)

Ahahahahaha....

Aha.. serbiancaffe... ovaj.. udjite tamo nekad pod neki opasan zenski nick.. mislim. neki onaj provokativniji.. i naletetjete samo na bolesna napasnike.. ima toga i na krstarici.. al ima mnogo vise normalnih ljudi.. znam ih dosta.. heh :)

Link to comment
Share on other sites

Dobar dan i dobro doshli dragi nashi gledaoci gledaoci na ovogodishnju manifestaciju "Batina je iz raja izashla" u organizaciji KlanRURa na kome cemo ponovo birati "Ban godine". Vasha omiljena televizija Pink ponovo je otkupila pravo prenosa i program ce pored Srbije pratiti gledaoci i u BiH. Voditelj ovogodishnjeg skupa bice Natasha Bekvalac koju su chlanovi RUR foruma uvrstili u sam vrh "JB bi je" liste. Na zalost svih posetilaca i gledalaca Dzina Dzejmson je ponovo odbila da vodi ovu divnu manifestaciju, ali kao sto je Ivan rekao "Mozda iduce godine...". U prvom redu s` leva gledate Lakija, webmastera ovog izvanrednog foruma, zatim sledi Ivan pored koga vidite Mauda koji se proslavio porn aferom sa dve maloletnice, tri prostitutke i jednim biseksualcem u isto vreme, sto je verodostojno preneo Kurir, generalni sponzor KlanRUR sajta. Dobili smo i ekskluzivnu dojavu da ce u pauzi Doolio izvoditi interpretacije pesama po svom izboru tako da bi vam preporucili da se odmah pripremite, kako kasnije ne bi morali da se udaljavate od vasheg TV prijemnika. Inache treba pomenuti da su ovogodishnji skup podrzali i poljoprivrednici iz Male Krsne rechima "Na seljaka niko ne obraca paznju, ali KlanRUR forum je mesto gde svaki seljak moze da iznese svoje mishljenje i da ga narod chuje". Mislim da sam dovoljno rekao [:D]

Inspiracija mi nikad nije bila slaba strana [:)]

Mama, mama šta je to jebanje???
Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...