Sajro Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ONA: Napunila sam 13 godina. Obrijala sam pickicu i pozdravila dvojicu mudonja koji ce mi obeleziti zivot: Tolkina i Vujakliju. Ucila sam elfski, posedovala veliki izbor reci, kako elfskih tako i nasih ne bi li neko primetio moju inteligenciju. U sluzbi otpora prema svetu u koga sam se razocarala sto sam debela obukla sam crno i natukla bodlje na moje masne zglobove. Pila sam pivo na silu i pravila se da ima dobar ukus, ali jebiga, to je izgleda bio jedini nacin da sedim kod konja i smejem se fenesrima. Po prvi put u zivotu usla sam u klub satanista tehnike, zanimljivo je to da nema uskaraca mojih godina, klinci verovatno se valjaju jos po prasini. Prisao mi je jedan sladak decko sa dugom kosom, rece da svira nekom bendu. Bio je genijalan ko prljavstina izmedju prstiju na nogama. Govorio je kako sam inteligentna i kako mu se svidja to sto imam sirok izbor reci i kako nisam kao ostale. Nije proslo mnogo vremena rekao je da me voli, izjebao me je, svrsio ko zec i ostavio. Plakala sam ko svinja. Proslo je godinu dana. Upoznala sam opet jednog decka u koga sam se kasnije i zaljubila, izgleda da mu je jedino sexualno iskustvo bilo rektalni bris. Mama mi nije davala da se jebem posle 12, tako da sam se danju jebala a nocu lezala u moju postelju sa zvezdicama i grlila mog plisanog medu. ON: Jednog divnog dana odlucio sam da ustanem iz prasine i postanem nesto u zivotu. Pustio sam kosu, smrdeo ko medved i po prvi put u zivotu slusao Manowar. Imao sam srce od celika i borio se za metal, mojim Manowar macem sam sekao pozere. Taj period mog zivota trajao je do moje 20 godine kad sam shvatio da pravi metalci moraju da budu pagancici. Trcao sam po sumama i proplancima, jebao se sa vukovima i srao na livadama, priroda me zvala. Dosao je dan kada sam odlucio da radim sve sto metalci rade, poceo sam da sviram gitaru, osnovao svoj black bend. Na 1 probu 5 svirki, isti kurac nismo se ni trudili kad je svaka pesma bila ista, paznju smo skretali brasnom na svom licu i ekserima svuda po nasim namucenim telima. Metalci su isli u klub satanista tehnike, otidoh i ja. Tek usao a vec mi jedna debela cava zapala za oko, prisao sam joj i popricao malo. Priblizila je svoje usne mom uvetu i najizad kroz izdah je izgovorila: "Sere mi se". Odveo sam je do WC-a, fino sam stojao ispred i udisao dim pljugi dok je ona srala. Izasla je i reka da zeli da mi sipa urin u usta. Pravi metalci ne jebu pre 20 ali sta je to mene boleo kurac kad ja vec imam toliko. Hahahhahaahah... ;]]]]]]]]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 blah... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 blje Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 damn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 U Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 God damn Truth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 OMFG! Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Sad but true Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Trcao sam po sumama i proplancima, jebao se sa vukovima i srao na livadama, priroda me zvala. ALI VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRH HAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAHAHA :)))))))) OWNZ :)) Tjiro svaka cast :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 hehehe bash super nasli su se:) Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Priblizila je svoje usne mom uvetu i najizad kroz izdah je izgovorila: "SERE MI SE". Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 lepo je kad se šale na sopstveni račun.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Tjira vise nije metalac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Da, sada mogu slobodno da prozivam "sataniste"... :]]]]]]] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 pa nije ćira ni pisao ovo, igore.. matori si, ajde idi na cs forum da komentarišeš novi hl3 skrinšot sa minisubom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 minisuba je car! :) polako postaje legenda =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 hahahahahahaha tjiro nisi normalan 'de nadje ovo !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 kewina kewa kewine kewe... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 LoL ... :D Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 pa nije ćira ni pisao ovo, igore.. matori si, ajde idi na cs forum da komentari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 e da.. kao sto rece neko sad but true :) al ima nas par normalnih sva sreca :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 kako loshe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 (edited) Mama mi nije davala da se jebem posle 12, tako da sam se danju jebala a nocu lezala u moju postelju sa zvezdicama i grlila mog plisanog medu. aaaaaaaaaaaaa aaaaaaa aaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa odakle ti ovo!!?!?!??! Tuzno ali Istinito Edited February 3, 2005 by Ivan_ Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 ni tebi mama ne da te jebu posle 12?? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 ni tebi mama ne da te jebu posle 12?? Sine jel se znamo ja i ti? Cini mi se da ne a posto se neznamo ja se ne bi salio tako.Ali posto verujem da si postovao cisto fore primicu ovo kao salu. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts