Roka Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Ovde mozete skinuti demoe 4glory vs begrip demo Roka Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 moglo je i bolje :/ Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Nije mi jasno kako su svaki put posle dobijene pistolj partije gubili 2 rundu!!!!!!!!????? Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Zato sto su lose organizovani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 corey odakle dolazai sva ta tvoja mudrost.. moje mishljenje ja da je nastao opshti skenja posle izgubljene prve pishtoljke na infernu, ko je gledao mech zna na shta mislim.. bilo je stvarno dosta od strane glorije i hel1 je igrao extra tako da po meni ovo nije ni blizu koliko glorija moze.. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ali HEL1 ubija iz metka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ali HEL1 ubija iz metka :D I ovo nije uopste preterivanje...Znaci desko je od svih ubistava na mecu imao jedno 80-90% headshotove...strasno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 pa da i mislio sam u pravom smislu te rechenice :P na d2 ochisti B sajt ostane mu 28 metaka :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted February 2, 2005 Author Report Share Posted February 2, 2005 Brate HEL1 jeste kenjalo ali ni u gloriji nisu male bebe a ponavljam ako HEL1 zabada iz metka posle izgubljene pistolj partije sta ostali rade iz glorije cekaju da i njima podeli head? Quote Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 pa dobro sigurno nisu izgubili "samo" zbog 1-nog lika? Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD MaX Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 gledo sam nesto malo vise dust2 i onaj HeL1 zabada sve u 16 znaci kako je lik odigro vrh btw. mislim da ovo nije ni pola snage od glorije ali malo se usrali :D Quote #zealoTRY @ quakenet 4DRUGARSTVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
2bad Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Nije mi jasno zasto je roundtime 2.5 znaci imali su vremena za cimanje btw da je 4gl prava napadala ishod bi sigurno bio drugaciji a ovako popasli [:(!] Quote banovan Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Neka mi neko kaze u okviru kog takmicenja je odigran metch...? Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 Neka mi neko kaze u okviru kog takmicenja je odigran metch...? Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 5, 2005 Report Share Posted February 5, 2005 CSCL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Tachnije, kvalifikacije za CSCL :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts