Sasuke-kun Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 samo mi ovako stoji... zasto!??!?! nista ne kontam radio je juce kako treba Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Prikljucen ti je bluetooth adapter / uredjaj? To je prvo sto mi pada napamet ako ti je juce radilo kako treba a danas ne fercera. Ili si se igrao sa portovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 7, 2005 Author Report Share Posted February 7, 2005 nisam se igrao sa portovima ne znam ni de se to chachka... samo mi izbaci ovo levo ovako i ne mrda... isto je i kada probam Find File... znas ono... start find ... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 hmmm... zone alarm :) Necu da hejtujem ali kod mene ti je bio trip sa trojancem iliti virusom [isti fazon nema nishta u bluetooth prozoru] Jedna reinstalacija win-a reshava posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ako imas msi bluetooth mozes samo da ga bacis ja sam qpio 1 sto mi nerade drivei 2 sto mi neprepoznaje bt a isntalirao na pola drivere i imam taj bluetooth networks koji ista tako ko tebi samo stoji tu i nicemu nesluzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ako imas msi bluetooth mozes samo da ga bacis ja sam qpio 1 sto mi nerade drivei 2 sto mi neprepoznaje bt a isntalirao na pola drivere i imam taj bluetooth networks koji ista tako ko tebi samo stoji tu i nicemu nesluzi ništa kao dobar savet od iskusnog korisnika. edit: licemerno je da napišem ovo gore a da ne pomognem čoveku, iako njegov dosadašnji učinak na forumu ne obavezuje ni na kakvu pomoć.. dakle, imam msi bluetooth i radi mi savršeno. radio je tako i dok sam koristio msi drajvere, ali ako je guest u pravu i imaš virus, onda reinstalacija ne gine.. moj savet ti je da instaliraš windows sa integrisanim sp2, ili da sp2 instaliraš naknadno, i da bluetooth ubodeš u usb port tek kad se sve instalira. sp2 ima u sebi bluetooth drajver koji radi odlično i ne treba ti ništa više. znači, nema potrebe da se instalira msi softver koji te i sada zeza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 cekaj cemu toliki hate ja sam samo rekao sta sam ja uradio sa mojim bt posto ne znam da ga namestim bacio :D sta je tu lose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 loše je što uopšte postuješ kad ne možeš da pomogneš čoveku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts