brue Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 nisam primetio topic o ovoj igri, a slucajno nabasah na nju pa ako neko nije video screenshotove i ostalo evo : http://www.elderscrolls.com/art/obliv_scre...eenshots_01.htm screenovi bash dobro izgledaju tja: (Rockville, MD) October 22, 2004 -- Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company, today announced that The Elder Scrolls IV: Oblivion? is currently in development for PC and future generation consoles. In development since 2002, Oblivion is another leap forward in role-playing with its combination of freeform gameplay and cutting-edge graphics. Oblivion is the sequel to the best-selling, award-winning role-playing game, The Elder Scrolls III: Morrowind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 ma da sjajna grafika... valjda ce da srede da i pricha i questovi liche na neshto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Valjda ce ta grafika pre svega biti u funkciji gameplaya i igre. Ali opet, i dalje ce da bude FPS sa rpg elementima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Ali ce imati daleko bolji AI od Morrowind-a. E sad Gothic3 ili Oblivion bas me zanima ko ce bolje odraditi posao. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emennt Posted February 13, 2005 Report Share Posted February 13, 2005 Mislim da ce Oblivion da bude baja kad izadje najavljuju da ce npc likovi u zavisnosti kad dodjes kod njih spavati jesti (mozda i nisu to rekli ).... uopshte obecavaju da ce igrac imati feeling kao da je u jednom zivom i funkcionalnom svetu ........... dobrog zdravlja pa cemo videti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 neka ubace normalne diajloga i to bi bilo dovoljno... boli me tuki da li ce neki npc da se tushira ili da secka nokte na nogama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 Nempojma, to mi se nekako i svidzalo u morrowind-u, nishta te nije teralo na main quest, vech sam morash ta pratish... i onaj logbook je bio nekako smoran, nikad nisi znao shta si uradio a shta ne, pogotovo ako ne igrash duze vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 da ne znam nikog ko nije rekao da je log bio ochajan .. valjda ce to osmisliti malo bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 bilo bi extra da ubace neke hintove u razgovor sa NPC likovima... i ctrl + F u log... i molim boga da ne bude prezahtevno... zbog ES III sam kupio novu grafichku, ne bih sada zbog ES IV da skupljam pare ponovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 paaa ne bih da te razocharam ali ako nemash neku noviju graf. tipa 6800 ili radeon ekvivalent necesh se naigrati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted February 16, 2005 Report Share Posted February 16, 2005 da ne znam nikog ko nije rekao da je log bio ochajan .. valjda ce to osmisliti malo bolje... Instalirash Tribunal i sredish log! To bar kod nas nije problem. Koncepcija razgovora u ES je malko sranje, nishta hint-ovi, ja bih to iz korena menj'o. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 nikako da se nakupim tix expanzija i toga sve ... a evo bash pre nekih dan instalirah morrowind i bre mislio sam da je mnogo lepsha igra...takva mi je bar bila u secanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 Kad smo vech kod hejtovanja igre, ni kontrole lika mi se nikad nisu svidele. Nekako je sve kruto, dok ti zatezesh mac da nekog klepish, ostali te nalupaju ko konja... neka me neko demantuje, ali nema teorije da dobijesh u melee combat-u lika istog levela kao sto si i ti... previshe detaljno je bio odradjen character progres da bi dozvolili 1st person krljanje... valjda ce to ispraviti u Oblivionu... I da, turn-based rulez! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 17, 2005 Report Share Posted February 17, 2005 naravno da rulez... ali u nashim mokrim snovima necemo se toga naigrati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bewrek Posted February 20, 2005 Report Share Posted February 20, 2005 Nishta, stvar u svoje ruke i zna se... Ja chu da pravim box za igru, poshto imam shtampariju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts