coll Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Alliance ? btw, ako ste alliance na serveru 11 sta da radim, tamo "moram" i zelim da igram hordu, ako ne, here i come ;p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Ma daj bre, nije bitno na kojoj strani igramo, samo je bitno da svi igramo na istoj, nije ovo retail pa da sada nesto mnogo razmisljate o tome. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 tacno tako cemu toliko nerviranje nek uzme ko sta oce azdaja lvl 8 11 pvp alijansa mage... zovite :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 azdo sad cu da te nadjem u wow-u ,samo da provalim kako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Ako hoces da posaljes private poruku nekome, kucas /w ime. Izgleda da cu moradi da instaliram wow za usa i wow za eu posebno, posto mi se ui koji imam na usa serveru sjebe kada isntaliram eu patch. Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 jebat ga melki... od nasih na 11-ci za sada maud, coll, exile,misha i valjda zola? i naravno ja Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 Ajde napravite jebeno neku gildu cisto da se okupimo. Cena? Prava sitnica, 10s ;) Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 Brate ja jedva sakupih 30 srebrnjaka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 od nasih na 11-ci za sada maud, coll, exile,misha i valjda zola? i naravno ja Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 ja sam na pvp11, nick highlander, human warlock, trenutno lvl5 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 kul hajli dodaj u buddy listu Azdaja , Msh, Jimenez naleteo sam danas na nick Jovana na 11-ci ali posle kratke konv. zakljucih da je neki debil pa ako gresim demantujte me ? :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 ja sam izgleda na 11 jedini horde ... :/ aj gledacu da obrisem "zelene" likove i da vam se pridruzim :) server 11 - nightelf priest - name: coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Igram i ja na 11ci, ali Horda - Undead. Ako neko igra kao Horda, neka se javi! ;) Ajde ovako neko ko zna nickove svih domacih igraca neka postuje. Recimo ja ne znam Maudov nick, Mishin, Exileov itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 pa fora je sto kao horda nemas dodira sa nama ono nisi nam drug :) za sada Exile Msh Azdaja Jimenez Boki Highlander Sasa Coll to je za sada to... avg lvl ovih membera je 10-ka odokativno sto i nije lose mada vise se zezamo nego zanosimo nekim ubijanjem od lvl :D evo i ja skupih neki kesh... ako ste za stavicu neku bilo kakvu guildu cisto da se skupimo pod zastavu neku iznesite misljenja pa veceras u 00 da vidimo dal to da odradimo... momci iz wsg-a nisu na istom serveru sto je bezveze ali dobro njihov izbor je bio PvE Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Nemojte ubiti nooba. Jel moze neko da mi sreze (Maude) za petak tu EU betu. Kole kad ces vec jednom da kupis lepi komp pa da mogu da te spamujem sa glupim pitanjima. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 momci iz wsg-a nisu na istom serveru sto je bezveze ali dobro njihov izbor je bio PvE kehmGAYkehm Nego, ajde da se nadjemo u nekoj zoni da futimo zajedno, a mogli bi i u neku contested zonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ,Feb 2 2005, 14:20:59] Kole kad ces vec jednom da kupis lepi komp pa da mogu da te spamujem sa glupim pitanjima. sto ce se razlikovati od trenutne situacije kako?!? also ja cu pokupiti pre petka od mauda kopiju pa cu da mu je vratjam u petak, moze tada da je ti pokupish ako je on ok sa tim also#2 lol za kalijevo univerzalno objashnjenje ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 ja sam na serveru 11 nick teach ili tiki, zavisi na kom charu sam ae vozdra odo da se sigram :P Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 pazi beta traje do 11-og... najbolje bi bilo s' obzirom na obzir u kakvom nam je stanju ekipa :D da se nadjemo u e. forestu ili u goldshire-u i da palimo za westland ili u darkshore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 braaate pre je stigo klijent u pozharevac nego do mene na b. kosu =o( =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Evo poslacu ti ja klijent :P Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Ja sam na 11ci, Undead Warlock lvl6 ja mislim... ako neko igra kao Horda :) neka me adduje u F listu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Video sam negde da ima na nekom sajtu ono da rasporedjujesh skillove kako hocesh. tj da vidish shta sve mozesh da stavish and stuff... ali ne mogu da se setim gde je, zna neko? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted February 3, 2005 Author Report Share Posted February 3, 2005 Nas 10-torica igramo na pvp22 svi smo izmedju 23-17 lvla... horda Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted February 4, 2005 Report Share Posted February 4, 2005 Teach, imas na nasem site-u www.worldofwar.net . Mi imamo talent tool i tamo mozes da isplaniras pointse Uzivaj [WWN Guild] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts