Guest Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ako neko moze danas u toku dana da mi da jedan Beta client(ili proda),bio bi jako zahvalan... ICQ: 172563303 Phon: 064/2022-141 Milos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 Ako te ne mrzi da poshaljesh klijent za ksh,nece me mrzeti da se odvojim od jednog accounta. tesko, nezivim dole ... izaslo bi to malo skuplje ;) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 E da, da nezaboravim ! Pazite, ja sam registrova 3 accounta u rasponu 20 min, i jedino radi onaj prvi koji sam napravio. Citao sam na forumu da su filtrirali pravljene acc sa jedne ip vise puta, tako da je VEOMA moguce da ce vam raditi samo prvi acc koji ste napravili. Probajte pa vidite ... meni nerade :(( Shitty ... Sto sam bio toliko lenj i nisam promenio ip ;p ahhhh .... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 @cali pa ne znam koliko si bio dobar ;) @all trebace i meni akount btw jel ima negde patch da se skine solo ili mora kroz klijent ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 @cali pa ne znam koliko si bio dobar ;) @all trebace i meni akount btw jel ima negde patch da se skine solo ili mora kroz klijent ? mora kroz klijent Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 menjam xxx copyja clienta za 1 ili 2 accounta, al ozbiljno normalno, client koji RADI za account koji RADI! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 menjam xxx copyja clienta za 1 ili 2 accounta, al ozbiljno normalno, client koji RADI za account koji RADI! :) sta je aaa, odjednom te zanima wow Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted January 30, 2005 Report Share Posted January 30, 2005 brue nemam acc da ti dam,ali ako mozes da mi das jednu copiju client-a bio bi poprilicno zahvalan... kes,pivo,sta god treba za to,nije problem :) samo me okreni na 064/2022-141 Milos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest_mohican Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 E ovako vetj dva-tri dana ne spavam zabrojao sam se .... Radi sve extra znaci skine se wow klijent onaj sa p2p-a i startuje pa se onda igra instalira pa se onda startuje pa se uloguje i onda on skine patch 1.2.2 opet sa p2p-a koji je oko 48 mega i onda IGRANJEEEE :) radi mi sve napravio sam jedno 10ak likova a nabudzio elf druidicu i elf huntersicu na 10 nivo! A osim toga rade i drugi realmovi na kojima sam probao i horde rase i takooooooooooo ode moj zivot u propas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 31, 2005 Author Report Share Posted January 31, 2005 Cali, ja sam dao danas Maudu klijent, tako da se ti dogovori sa njim oko pokupljivanja uz my blessings :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 nabacio sam napokon klijent, ali ne vidim u inboxu tvoj pm sa accountom WHYYYYYYYYYY!!!???? dem ju, wicked one!!!111oneone1!!eleven!!1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 zahvaljujuci kome a? :D ahaha al si je nabudzio 10 nivo hah! not inaf Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts