zEki Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Zanimljivo. Pa sigurno ne bi bilo ovolko igraona. Mislim da bi i manje nasilja bilo. Ahahahahhahahahaahha AW moja prva mp igra je bila Q1, pa onda UT i rouge spear i urban ops i onda je dosao na red CS beta 7.0 Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 cs 4 life :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 kvejkeri su doktorirali korishcenje konzole, dok prosechan CSer nije znao nishta sem sens da ukuca. Nabaci na to chinjenicu da svaki indijanac iz kraja igra CS, a od njih svaki chetvrti se lozhi da je najjachi u kraju, i dobijash zapaljivu kombinaciju True! stvarno uzasno mnogo debila igra cs a jos sa njima i klinci koji iz toga izlaze kao napaljeni rtd-ovi koji ni ne znaju ni 1/10 konzle k'o sto cali kaze. Mada da nije bilo te igre sigurno ne bi upozno gibere, ne bi dosho na rur, ne bi upozno tolko ljudi kolko sam upozno...(hihihi kolko bi vam zivot bio lakshi da ne morate da citate moje postove:D ) , mada... od cs`a sam dosta dobio, ali mi je i dosta uzeo... , jebiga balans se treba napraviti also True! Igra je zahvaljujuci svojom jednostavnoscu za savladjivanje i niskom skillu koj zahteva okupila mnogo ljudi oko sebe ali je i takodje dosta ljudi upropastilo svoje skolovanje i odvuklo sebe od pametnog zivota a tek koliko ortaka imam koji su ostajali bez ribe zbog klanskih meceva.... jes' da sam 90 godiste al' ipak sam nekako ostao ol' skul valjda zbog buraza i cinjenice da je sam pre puntiuma 4 imao 1 tako da jedine igre koje su radile bile su stare avanture i aoe1 itd. .....! Sta vi shvatate kao ol' skul godiste, stil izrazavanja, karakter ili nesto drugo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Svi bi pomrli od dosade,ali bi bili barem malo zdraviji,ne bi bilo toliko ozracheni !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freestyler Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 duke3d i warcraft 1, kasnije mig-29 [ufff borba na novalogic serverima :)], pa q2 [kod caleta u firmi online krljachina], pa cs [probao betu i razocharala me :P], kasnije od 1.3 igranje tjantera iz hobija :> ko ji ti je bio nickname na novalogic? Quote iamfuc|<in*idiot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 btw i also forgot ace combat je roolao na sony-ju steta sto ga nije bilo za PC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Problem sa cs-om je sto privlaci debile i sto iz ljudi vadi najgnusnije zle osobine. Igraonice bi isto ekspandirale i bez CS-a. Na kraju krajeva sada se 80 posto pozatvaralo (setite se 2002 :) ) MP scena bi bila mnogo "zdravija" Prva igra u mp....arkanoid za 2 igraca :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 Q2 mi je bila prva igra u lanu, Q3 na netu, druga na netu mi je bio CS na drenikovom serveru Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 prva mp igra mi je bila warcraft 2, a najbolja naravno zna se UT . Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 prva igra mi je bila q3, i to sa drugarima iz kraja iz chega je kasnije nastao klan ( beshe nas troje na pochetku, Predator, Headhunter i ja) posle toga dodjh i na rur, negde oktobar 2000-e kad je bila chuvena revolucija :) cs jeste pokrenuo scenu, ali opet mislim da bi bolje bilo bez njega, bilo bi isto dosta igracha, turnira i napolju i ovde, i takodje dosta igracha, mada ko li ce to znati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Sta vi shvatate kao ol' skul godiste, stil izrazavanja, karakter ili nesto drugo ? stanje uma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosh_ Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 da nikad nije napravljen canter ja bi imao 15 kg maje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Igrali bi bombermana..koja je to ludnica u MP-u. ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 da nikad nije napravljen canter ja bi imao 15 kg maje a sta te sprecava da sada smrsas tih 15kg??? sve se moze kad' se hoce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Problem je shto se uglavnom nece... Bomberman je loodilo ! :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 i Dyna Blaster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 dont get mi started sto se tice topika:) sto se tice prve mp igre, hot sit mi je verovatno na snajderu jedna od onih 'heatova', one formulice sto se gledaju iz pticje perspektive... a pc/lan/modem/net je wc2 ja mislim ili dum2... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 @ cali U pravu si, u communityju ima puno retarada ali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Iskreno ne mogu nikako da razumem nekoga ko bi zbog jebane igrice popustio u skoli ili ne daj boze otkacio neku slatku ribicu... mislim ako si debil apsolutno nema razlike da li ces da igras 10 sati cs ili ces 10 casova provesti na nekom drugom mestu i ponovo biti debil... Igrao sam i ja taj cs i to davne ne znam ni ja sam koje godio kada su dkg-ovci doneli kod zen-a u igraonu sa 4 racunara doticni... I bilo mi je zabavno mozda 3-4 meseca da jednom nedeljno odem i opicim dobrih par sati sa ortacima iz tada osnovne skole, ali stvarno u toliko plitkoj igri dalju inspiraciju za igranje nisam mogao da nadjem... u moje vreme smo obicno bezali sa casova ne bi li opicili fudbalicu ili basket na kosu iza skole, a gledam ove danasnje slinave klince po ceo da vise u onim igraonicama pa ja ne smem da zamislim tu decu za 5-10 godina... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Ja mislima da nije napravljen CS opet bi bilo igraona ali ne bi to toliko bilo zabavno. Da nije CS ne bi upoznao neke ljude skojima se sada bas ortacim do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Iskreno ne mogu nikako da razumem nekoga ko bi zbog jebane igrice popustio u skoli ili ne daj boze otkacio neku slatku ribicu... mislim ako si debil apsolutno nema razlike da li ces da igras 10 sati cs ili ces 10 casova provesti na nekom drugom mestu i ponovo biti debil... Igrao sam i ja taj cs i to davne ne znam ni ja sam koje godio kada su dkg-ovci doneli kod zen-a u igraonu sa 4 racunara doticni... I bilo mi je zabavno mozda 3-4 meseca da jednom nedeljno odem i opicim dobrih par sati sa ortacima iz tada osnovne skole, ali stvarno u toliko plitkoj igri dalju inspiraciju za igranje nisam mogao da nadjem... u moje vreme smo obicno bezali sa casova ne bi li opicili fudbalicu ili basket na kosu iza skole, a gledam ove danasnje slinave klince po ceo da vise u onim igraonicama pa ja ne smem da zamislim tu decu za 5-10 godina... E bas tako, ja sam isto igrao jednom nedeljno i to isto kod zena, kada je imao 4 kompa, ali sam ja pikao UT, ne CS, ali sve jedno isto je to. Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 M@kER,Jan 27 2005, 13:06:19] ljudi bi nastavili da igraju kvalitetne i zahtevne (mozhdano) igre i manje bi bilo idiota/klinaca po igraonama manje bi bilo samih igraona neke stvari bi ostale svete (klan, 2v2 partner) CARINO... MASTERU... IKONO... jednom recju LAG_MAKER-U ;) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 CS je motor najvece ekspanzije multiplay igara ikada... Ja verujem da multiplay zajednica ne bi bila ni 20% onoga sto je sada da nije bilo csa, sporog interneta i ubitacne dosade. I nije mi jasno zasto ljudi toliko pljuju cs kad je to igra sa vrhunskim gejmplejOm? znaces sigurno o cemu pricam... ako sednemo da igramo cs... ubicu te makar jedanput u 50 partija, makar bio najbolji na planeti... 5vs5 ima da prodjemo jednu... ali kada sednemo da igramo q3... recimo vga i ja... onda me on pita: brate oces da te teram u minus ili da ja idem u plus... da ima cecinih 39,2 i desnu ruku u gipsu max broj fragova vs njega mi je 0... to je ono sto me fascinira kod quake-a konkretno... i da... cs se mrzi jer svaki tard moze da ga igra, kao i sah uostalom... svako nauci da vuce figure... respekta za 0.0001 promil ljudi koji to igraju na onom nivou na kome igra VEOMA ima smisla... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 stanje uma.. moram i ovo da quotujem... ne budzim postove, jednostavno moram da dodam... cali procitaj post upucen lagu i na kraju dodaj tvoje ime :)) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Iskreno ne mogu nikako da razumem nekoga ko bi zbog jebane igrice popustio u skoli ili ne daj boze otkacio neku slatku ribicu... mislim ako si debil apsolutno nema razlike da li ces da igras 10 sati cs ili ces 10 casova provesti na nekom drugom mestu i ponovo biti debil... Igrao sam i ja taj cs i to davne ne znam ni ja sam koje godio kada su dkg-ovci doneli kod zen-a u igraonu sa 4 racunara doticni... I bilo mi je zabavno mozda 3-4 meseca da jednom nedeljno odem i opicim dobrih par sati sa ortacima iz tada osnovne skole, ali stvarno u toliko plitkoj igri dalju inspiraciju za igranje nisam mogao da nadjem... u moje vreme smo obicno bezali sa casova ne bi li opicili fudbalicu ili basket na kosu iza skole, a gledam ove danasnje slinave klince po ceo da vise u onim igraonicama pa ja ne smem da zamislim tu decu za 5-10 godina... razore pooshi ga... opet moram quote... DKG RULEZ... istorija... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts