manager Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 nja nja nja nja njaaaaaaaa imam vise postova od tebee!! zvezdice??? nesto se i ne secam zvezdica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 that was before ur time young papan .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 i ja bih ugasio prikaz postova, al koliko se sećam to ne može sa ovom verzijom foruma.. btw, migsa, ti si kao u americi pa znaš šta znači pawn, ili si samo napravio grešku? nadam se da laki nije stvarno pawnovao rur.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2005 Report Share Posted January 25, 2005 Nesto mislim da ima pokoje slovo viska :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 ma znam ja da je tebi tjiro samo krivo :> Ma ja bih pola ako moze, 16k je mnogo cak i za mene! :PPP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Pa nista, jos koja godina (a mozda i manje ako budes bio aktivan) i eto te na tih 8k :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 cyromasteru, stizem te polako [da iskoristim dok mogu da postujem off postove.. [ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 uzhas! koja spamorama... :) to bi trebalo da bude novi odeljak rastija.. pa ko voli nek udre... ili kazhe se udari .... ili neshto? ma nema veze.... vazhno je da ste vi svi ludi... jedan do tretjeg... (drugog pojela crna rupa) .. a ovaj migsa je zaboravio da tje jednog dana da se vrati... i to tje mnogo da ga boli ;) eh... a one zvezdice... to se ni ja ne setjam :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2005 Author Report Share Posted January 26, 2005 a ovaj migsa je zaboravio da tje jednog dana da se vrati... i to tje mnogo da ga boli ;) eh... a one zvezdice... to se ni ja ne setjam :D hiljade i hiljade sklekova...:D tvrdim, nepobediv sam... :)) e leaderu kad se beshe menjo rur?:) ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Ovog egzajla nece da spasi nikakvo treptanje, samo da ga vidim sledeci put Moram da nadjem krek za ovu verziju, previse je agresivan Tjilime help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2005 Author Report Share Posted January 26, 2005 pechuj ga... =] ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 e leaderu kad se beshe menjo rur?:) Mislis iz one stare verzije foruma u novu? Jun 2003. godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 gde se gasi ovaj laki ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 A jel me ti sad pratis kroz topice i ovo postujes na svakom ili ... ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2005 Report Share Posted January 27, 2005 pa nema shta da te pratim kad si na svakom =) mogli bi zmurke da igramo ;) samo shto bi stalno lale gubio =))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 hahahaha ovo postaje previshe =o)) pustite bre choveka kad su smisleni postovi (a vala i ja sada radim to sto je on od 20. do 21.. =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pa nema shta da te pratim kad si na svakom =) mogli bi zmurke da igramo ;) samo shto bi stalno lale gubio =))) Prihvatio bih (srebrni) izazov samo da ne postoji active topics. Ovako lako mozemo da se nadjemo :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 eeeeeeeee al mozda on ne zna za active topics ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 Prihvatio bih (srebrni) izazov samo da ne postoji active topics. Ovako lako mozemo da se nadjemo :> pa u tome je i fazon .. otvorish topic i chekash da na strani bude josh neko .. tako da postujesh loma pre nego shto on .. i onda te on 'pokrije' =)) eeeeeeeee al mozda on ne zna za active topics ;oP ae kole idi lezi malo ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pa u tome je i fazon .. otvorish topic i chekash da na strani bude josh neko .. tako da postujesh loma pre nego shto on .. i onda te on 'pokrije' =)) A kako ja znam da ce taj neko ko posmatra topic u okviru istog i da postuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 cccc ja se shalim i poshaljavam a ti tako neljubazno...i'm sad da pravim wow nalog ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 28, 2005 Report Share Posted January 28, 2005 pa u tome je char dobrog skrivacha da zna dal ce odredjena osoba da postuje na topicu .. a i imash i sheme tipa prozovesh tog nekog ko je na topicu pa on mora da odgovori =) inache pravila bi bila da od kako se krene sa zmurenjem na official topicu morash da postujesh 3 puta pre nego shto te neko zapljune time shto ce reci ko je gde postovao =) reci kako sam smislio [jumpy] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2005 Report Share Posted January 31, 2005 reci kako sam smislio <ekstratrulafora>Kako sam smislio</ekstratrulafora> Sa druge strane, ideja da prozovem nekoga da bi postovao umesto mene uopste nije losha. Ili mozda da aktiviram nekog drugog korisnika i kazem mu da obavezno postuje odma' posle mene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts