fatboy Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Gde po centru grada mogu da potrazim veci izbor jeftinih DVD medija... U ovoj poplavi noname medija moze svasta da se iskopa, a cak i ponesto kvalitetno... Pa ako neko ima dobra isqstva sa izborom/cenom/kvalitetom neka postuje... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Najbolje ti je da kupujes, kolko znam, u onom prolazu pored Doma omladine. Mislim da se zove Trzni centar Arkade. Ali ona prva radnja na koju naidjes kad ulazis sa strane od Doma omladine (jer ima i neka druga malo nize, ali tamo je skuplje). Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Imash u Mikro Rachunarima, mada oni uglavnom prodaju na veliko www.mikro.racunari.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ima cd burn kod fontane na bulevaru Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Ja kupujem u Burnu i izuzetno sam zadovoljan, a kupio sam i neke koji su ok u Sampro shopu u Zemunu (muka naterala dok sam bio tamo). Inace neke ce ti ponuditi i pokoji stameni clanovi ovog foruma na PM (ako vec do sada nisu ;)) pa ti ostaje samo da izaberes onaj koji bi 'teo. Sto se marke tice, meni je princo odradio pos'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 nisu nisu razdvajam posao i zadovoljstvo Nego Lucky sto se tice tih princo-a javi sta je bilo za mesec dva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Pa nije da snimam DVDove da bi mi trajali decenijama ... za backup cu videti sta cu da radim ... za "jao srezi mi film/igru/ziku" su dusu dali. A "tvoji" TDK su kao sinonim kvaliteta? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 errr... jes' da nije u centru, ali u metrou su ti trenutno najjeftiniji dvd icd-ovi... Imation, uopste nisu losi. A ako bas insistiras na centru, vidi u alfa media group, u balkanskoj 42 ili 47. Uvek mesam ta dva broja:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Na Pioneeru rezem Princo 4X na 8X, i oni su jedni koji nisu pukli ako ti to nesto znaci... Dobri su... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 ja kupio kod Sretjka 50 komada, narez'o preko 25 (ortak svih 50) i nemamo zalbi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 A "tvoji" TDK su kao sinonim kvaliteta? :)) Podlego si Gifenov-om efektu :) ili ti smatras jeftinu robu losu :) A veruj mi da u fabrici kada kupijes 1 000 000 diskova cene se ne razlikuju vise od 20% svih proizvodjaca. Pa posle vidis da neki kostaju 40 kesa a neki 20 a razlika je u tome sto ovaj od 40 vise zaradjaju ili je "dalja ruka" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 Nista ja ne kazhem zbog cene, govorim o utiscima ljudi. Mada naravno, ja moram sam da probam pa cu videti. Princo recimo radi ok ... sa nekom markom koje sad ne mogu da se setim koja je sam imao neku frku ... kad isprobam TDK javicu ti komentare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts