urgh Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 tako je hrklao stvorenje da ja nsima moga da spavam!!! ticu,barem si znao da je ziv;)) JAVI SE KOLE!!!!! ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 e znao sam da ce neko morati da se isere .. hteo sam sinoc kad sam se dogegao kuci da otvorim topic da ko iskuca bilo shta o sinoc celava mu kewa ili tako neshto .. al samo sam opro zube i pao u krevet =) nemoj da neko neshto Aploaduje =))))))))))))))) samo ticu !!!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 mogao si barem da mu stavish kitu u usta i slikash ga, ali neee... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 nemoj da neko neshto Aploaduje =)))))))))))))))nene slike sa gajbe su baned for public.ustvari ja tamo nisam nishta ni slikao.imam samo jedan interesantan filmic s pochetka koji ce biti prosledjen koletu na mail.radni naziv "ne ne ne kole":)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 paranoichne pizde ..... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 hahhaha greshka trebalo je da bude AplAuduje .. o boze kako sam se pokidao na to .. evo i sad se kiddam .. cela ideja je a nachin na koji je to izgovorio Aktivni Margi je Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 thnx svima kjoote, postavljanje osobu koja hrche na bok i prestatje (a ja cu dati sve od sebe da vishe ne crashujem kod tebe da ne budesh tempted again ;o))) margi, hvala, ok sam, skinuh malochas, ali kako da pogledam taj filmitj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 btw kako to da je margi smeo da zadrzi svoj film a ja nisam mogao moje?!?! ccc koji ste licemeri Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 hehehe margi, hvala, ok sam, skinuh malochas, ali kako da pogledam taj filmitj?potrazi onaj topic o docheku nove tj "hell hell hell",pa vidi shta su ljudi koristili da bi ih videli,ako nishta pokazacu ti na sledecem rhh-u.e da,a za jaknu cesh mi posebno platiti ;P :) ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Posto se redovni skidaju polovinom februara znachi ti si na civilnom sluzenju bio do sada ? Nemoj da se ljutish ali ono, u redu je sve to i sva ta KRIVINA, mislim ipak da bi svako trebao da prodje pravi vojni rok, kakav takav ali treba , ja sam doso pre 2 metra iz vojske i tek sad shvatam da mi je trebalo malo ;) da je shit, shit je.. ali ipak ;) Znam mozda tjesh sad da kazes da ti ne treba vojska da skontash neke stvari i da si dovoljno zreo bio i pre nje.. ali opet kazem treba malo :) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 btw margi,ako ko ima razloga da se smeje , to sam ja. ali ne brinite se. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 poshalji mi na mail filmice;) ma ne brinem se,sad kada si......;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 ma koje bre filmove ? zar nisi obrisao ? nemoj da ti dodjem tamo u bataju da napravim rshum =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 sta se cimate...jedan sam morao da zadrzim . nije od onih hardcore videa. this one is softie Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 brate .. nija valjda onaj sa onom mojom spikom kad objashnjavam margiju kakoshta ;) ako chujem/vidim bilo koji video kod nekoga ko ne bi trebao da ima da padne skidanje kajmaka ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Da covek ne zna ovog Mauda verovatno bi se uplashio. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts