Longleyy Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Kad bi mi samo neko od b92 hejtera malo opsirnije obrazlozio zasto mrzi dotichnu tv bio bih zadovoljan , jer sam ja izgleda te velike rasprave o b92 propustio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Niko ne mrzi B92 ali mnogi se cude zasto tolika popularnost na ovom forumu kad se zna da nije najgledanija.Mozda zato sto oni pustaju ono sto mladji vole Mada ja mislim da su sve te Televizije isti shit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Kad bi mi samo neko od b92 hejtera malo opsirnije obrazlozio zasto mrzi dotichnu tv bio bih zadovoljan , jer sam ja izgleda te velike rasprave o b92 propustio. evo ti samo jedno od objashnjenja par postova gore za sve one koji toliko obozavaju b92 vecheras ima odlichan film koji do srzi opisuje njihovu programsku politiku."metak kroz srce" 00:35h(tema naravno sukobi u sarajevu i zli zli srbi). @topic meni se rts1 mnogo popravio u poslednje vreme .. ono provalio sam da sam chak pocheo i da ga ubacujem u ono besomuchno prebacivanje kanala =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ma glupo je pricati o tome, to je toliko stvar nekog licnog poimanja da je stvarno futile:) mada se slazem da ne moze to matematicki tako da se izrazi cak ne ni u prenesenom iskarikiranom znacenju posto po toj logici, apsolutno 'baja' je jednako apsolutnom 'jadnik' posto je baja = -jadnik. od domacih ne znam, onaj koji mi sto pre ponudi neku seriju s nekim likovima od stranih jedan i jedini veliki obozavani sveprisutni diskaveri, posle njega mi idu ovi ostali slicnog koncepta tipa animal planet, animaux, travel...nikad prezaljeni kanal+ :( dobar mi je i vh1 posto ima smells like the 90's i so 80's pa mogu da se nostalgiram:) e da, od domacih su dobri oni sa onim sms porukama, mnogo je smesno:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Kanal D. Faktor "Zmajeva kugla". B92 mrzim, odrekao bih se Boba lako, samo da oni ne postoje. ahaha, taj rad, pazi kad sam i ja uzeo da gledam, ali ne znam nista, posto sam gledao tipa tri epizode na pinku i ove sada sam gledao nekih 5-6 i nista ne kontam, ali gledam posto mi je gotivan taj istocnjacki trip uvek bio, mind over matter, chi energija i ti tripovi, fajt, koncentracija, napadi sa imenom:))) ovaj, odo ja off topik, izvinjavam se:) nego, brate, aj ti lepo ako te ne mrzi da mi das neki kraci size dbz na PM, da znam sta gledam:) mogo sam i ovo na PM, ali jebiga, nista, vi ostali kulirajte post:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Pink sam gledao davno,jajo jako davno i to samo zato sto su bili oni Nitendo klinci ili kako se ono vec zvase.Ali koje Pink gledao ni pakao mu nece tesko pasti. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Pink uglavnom zbog filmova gledam. Mada su u poslednje vreme poceli i tu da ga pljugaju :( preevise su se komercijalizovali - preevise reklama prikazuju ! b92 zbog utakmica i boba u poslednje vreme gledam i metropolis zbog muzike jer sam formatirao hard pa sve otislo u qrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Ma da Niko ne gleda Pink (ni ja :) a ispade najgledanija televizija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 verovatno je najpoznatija pa svi misle da ce da ispadnu debili ako glasaju za neku drugu (ja sam stavio ne gledam TV tako da me boli uvo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Ma da Niko ne gleda Pink (ni ja :) a ispade najgledanija televizija pa jebiga, pink pokriva najveci prostor ubedljivo plus sto je najprijemciviji za seljane kojih je mnooogo, ako oduzmes recimo pola beograda i jos neke delove vecih gradova ostaje ti brrrr:) znas kako kazu, statistika je kao bikini:) naranvo, najgledanija tv ne znaci i najbolja, to mu dodje ko demokratija, dva losa ubise milosa... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Hmm B92 u poslednje vreme postaje takva komercijala da je to nevidjeno.. A plus kad su bili izbori pa oni njihov Tadic... no dobro ok imaju zanimljive emisije,filmovi su im shit zivi,i poneka serija tu i tamo... Bk je ok,ali od kako je Karic usao u politicke vode nevidjeno smaraju.I jedino sto mi se svidja kod BK su filmovi i reklame su im umerene,znaci nema ono 15min ko na pinku i te fore.. Pink,bio ok ranije,sad je postao seljacka televizija,samo zbog grand productiona.A otkad je Robert Nemecek napustio pink,filmski program im je sranje,znaci samo ponavljaju filmove. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Hmm B92 u poslednje vreme postaje takva komercijala da je to nevidjeno.. A plus kad su bili izbori pa oni njihov Tadic... no dobro ok imaju zanimljive emisije,filmovi su im shit zivi,i poneka serija tu i tamo... Bk je ok,ali od kako je Karic usao u politicke vode nevidjeno smaraju.I jedino sto mi se svidja kod BK su filmovi i reklame su im umerene,znaci nema ono 15min ko na pinku i te fore.. Pink,bio ok ranije,sad je postao seljacka televizija,samo zbog grand productiona.A otkad je Robert Nemecek napustio pink,filmski program im je sranje,znaci samo ponavljaju filmove. Ovaj pa ne ne znam sta si ti gledao ali ako poredis pink od ranije i sad onda je ovaj sada kulturan -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M's JmJ Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Na art-u najbolja muzika ,a b92 najbolje emisije kao sto je mile... Pink gledam samo zbog filmova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Kad bi mi samo neko od b92 hejtera malo opsirnije obrazlozio zasto mrzi dotichnu tv bio bih zadovoljan , jer sam ja izgleda te velike rasprave o b92 propustio. Ko zna, zna, ko ne zna, ne vredi mu obja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 ninoslav luna lu mile olja bećković pojedi govno ako je to u trendu u americi ili eventualno u zapadnoj evropi tvoja zemlja je sranje, ti si glup, slušaj sve što ti solana kaže eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Zaboravio si Timofejeva... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 b92 rula zbog NBA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 b92 rula zbog NBA i lige sampiona... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Zaboravio si Timofejeva... Mirjana Bobić Mojsilović... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 O da. Kako je jedan lik u novinama dobro opisao njenu emisiju: "narcisoidna shizofrenija". Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Hvala. Al kontam da nije sve tolko crno , al sto stoji je da Beckovicka nervira jako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 bleBeckovicka nema kvalitete za novinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Jedine dve dobre stvari na b92 su NBA i Milica iz Go Play. I sure would play with her Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 hm, da, kapiram da bi me i bobićka i timofejev nervirali, ali nisam im priuštio čast gledanja još uvek, niti planiram.. s vedrije strane, imaju vesele sedamdesete koje su kul da se malo smeješ onim level2 forama (ako je lvl1 "hahahahah debeli lik je pao hahahaha"), pa onda prljavu značku koja je krajnje kul pandurska serija, csi koji mi se sviđa zbog režije i dosta tehničkih detalja, ali to je tuđ program, mene na b92 nervira ono što sami prave.. ninoslava ubiti ostale možda samo pretući ne, i lunu lu ubiti. i da, ima ona španska serija sa igračicama, tu ako ubodeš dobru scenu može da valja za teniski lakat.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2005 Report Share Posted January 21, 2005 Jedine dve dobre stvari na b92 su NBA i Milica iz Go Play. I sure would play with her milica je UBEDLJIVO najlepsa voditeljka na prostoru scg!!! ali ubedljivo!!! kada bi uzeli od svih po malo dobili bi perfektnu tv... pink je nagledaniji zbog seljana koji se loze na serije, spanske... <adit> e da, cini mi se da ce uskoro kraj veselih... bar po tome sta se danas desilo .... <edit> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts