Jump to content

Tattoo Parlor

Recommended Posts

imate li koju tetovazu? nameravate li da je uradite? koju i gde?

ja sam recimo vec zakazao tetoviranje za kraj sledece nedelje...

uradicu http://www.deviantart.com/view/4079262/ najverovatnije na nozi iznad clanka

slika je sasvim ok, jednostavna i elegantna :)))

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hmm, pa pazi , mozda posle faksa... valjda cu se do tad onormaliti(shatro) ... nego... mozda neki jap. simbol, al prvo da naucim ja lepo japanski, posetim japan i tako to:)

(fazon Bushido) il... bar-kod na vratu:) ... [;)]

sto posle faxa za ime bozije :)

dok smo mladi nek smo ludi :)

naravno nisam mislio na trajnu, to mi je totalno trulo, da me unuci sa 60 godina pitaju "deko deko sta ti je to na nozi" "e sinko to ti je kad je deka bio mlad lud i naduvan" ma pali :)))

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

sto posle faxa za ime bozije :)

dok smo mladi nek smo ludi :)

naravno nisam mislio na trajnu, to mi je totalno trulo, da me unuci sa 60 godina pitaju "deko deko sta ti je to na nozi" "e sinko to ti je kad je deka bio mlad lud i naduvan" ma pali :)))

Cek kako mislis neces trajnu?

Zar rade privremene i kolko to traje ?

privremene su glupost jer cesh posle dve dine imati fleku o.O

Kanu necu ni da komentarishem, do je za metrosexualce [:D]

Laserom se vec danas mozhe brzo ukloniti tet, a mozhesh u periodu od godinu dana gelom da razgradish

Ja bih preporuchio Wigwam u ulici paralelno sa RTSom, jer nema nishta gore nego kad ti ortak/robijash iz kraja radi tet

privremene su glupost jer cesh posle dve dine imati fleku o.O

Kanu necu ni da komentarishem, do je za metrosexualce [:D]

Laserom se vec danas mozhe brzo ukloniti tet, a mozhesh u periodu od godinu dana gelom da razgradish

Ja bih preporuchio Wigwam u ulici paralelno sa RTSom, jer nema nishta gore nego kad ti ortak/robijash iz kraja radi tet

Seronjo jedan ja sam 1999 u Pekingu zakasnio 2 dana u pakistansku ambasadu gde su dzaba radili fenomenalne slike kanom....i zasto je to za metroseksualce?

I sta su metroseksualci...kad igrate Dotu u metrou pa se posle prcate? :)

ranije sam se tripovao da tetoviram ank na bicepsu, pa sam  prerastao.. :)

sad bih tetovirao ovo:

girls1.jpg

(slika je ramizova, da)

That's my nigga! [:D]

Fina je ova CS-ova slichica, mada ja mislim da bi bolje stajala na ramenu poshto odlichno prati oblik srednje glave.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Fina je ova CS-ova slichica, mada ja mislim da bi bolje stajala na ramenu poshto odlichno prati oblik srednje glave.

da brate, ali za to treba da imam definiciju bruka... definiciju koju ja nemam :)

a imam noge kao balvane tako da ce mi do jaja stajati :)

Seronjo jedan ja sam 1999 u Pekingu zakasnio 2 dana u pakistansku ambasadu gde su dzaba radili fenomenalne slike kanom....i zasto je to za metroseksualce?

I sta su metroseksualci...kad igrate Dotu u metrou pa se posle prcate? :)

ja barem kapiram da ako nisi spreman da zhivish sa crtezhom, nemoj ga ni raditi. Kana je meni jeftini surogat - tetovi za klinke na moru

To shto jebemo kojota posle dote nema veze sa ovim topikom [:D]

ja barem kapiram da ako nisi spreman da zhivish sa crtezhom, nemoj ga ni raditi. Kana je meni jeftini surogat - tetovi za klinke na moru

To shto jebemo kojota posle dote nema veze sa ovim topikom [:D]

Ma nijeeeee....kana je bas super!

A tek 3 tackice na saci izmedju palca i kaziprsta :))))