Corey Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 [DOWNLOAD] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 16 mb, skinuto josh ranije u toku dana. Impressive. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 Kazu da je koristio wallhack ali cisto sumnjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Kazu da je koristio wallhack ali cisto sumnjam. Ovo je igrano na optihacku, ako je koristio wallhack, to je videlo minimum 50 ljudi koji su sedeli iza njih. Shto bi znachilo, sve je normalno. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 pajs, jel vredi da skinem/umrem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Pa onako .. Nemoj da skidash, idi kod stepe pa gledaj :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 alii ovo je da ne poverujesh 1. ko uopshte zna da se sa te pozicije moze pucati kroz zid ?!?! 2. primecujete da je on zastao pre nego sto je opalio znaci nije pucao bez veze... 3. to je mnooogo debeo zid 4. mozda je ovo neka montaza 5. usralo ga je ko zmaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 4. nije, imam demo Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 alii ovo je da ne poverujesh 1. ko uopshte zna da se sa te pozicije moze pucati kroz zid ?!?! 2. primecujete da je on zastao pre nego sto je opalio znaci nije pucao bez veze... 3. to je mnooogo debeo zid 4. mozda je ovo neka montaza 5. usralo ga je ko zmaja 1. npr ja ... a definitivno nisam jedini =) 2. da, to je stvarno do jaja momenat, al da je pucao vecinom bez veze jeste, da je procenio kako ce da se t povlaci bilo bi mnogo... mozda je pogledao nekom u monitor nemam pojma... 3. pa ? :D 4. da da ... naravno :D 5. true web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 slazhem se sa bjelim, najverovatnije da je video u ekranu nekog od teammateova da se lik povlachi. inache frag je stvarno dobar ali nishta preterano spektakularno bar ukoliko je ono prvo u pitanju. a ako ga je chuo/pucao po osetjaju e pa onda mu svaka chast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 frag je u sustini toliko spektakularan jedino zato sto je opalio jedan metak i da je pucao ovako bilo bi do jaja, al ne verujem da bi pravili filmic web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 4. nije, imam demo s'kim su igrali i shta se desilo bre!!! koga je izbushio!!? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 4. nije, imam demo Jer neki noviji demo? s'kim su igrali i shta se desilo bre!!! koga je izbushio!!? :PSkini pa pogledaj.Nije lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Pa ovako koliko ovde pishe igrali su Catch-Gamer vs. skolpojkarna @de_train i sada ti dolazi neki juve9le i pobije 3 komada iz galila ... i ostaje snajdan sam i ne mogu sada da ti objasnim tachnu poziciju ali on daje head njemu iz dezerta [1 metak ] kroz zid koji je realno debeo odprilike 7 metara...uzhas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GMS]Krvozedni Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 download nesto mi se cini kao da link nije odgovarajuci, pa reko da regujem stoji da je znao gde da puca, ali da ga je ukakilo, ukakilo ga je kao foku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 kroz zid koji je realno debeo odprilike 7 metara... kako si lepo ovo realno lupio. ako idemo logikom da je prosechan chovek visok 175cm, 7m u igri bi bilo kao kad bi 4 modela stala jedan drugom na glavu. onaj zid "realno" nema ni 1-1.5m i mnogo deblji zidovi u igri mogu da se bushe stoga ne vidim shta je ovde toliko wow osim tajminga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 mozda je takva varka zbog ptichje perspektive koju su oni prikazali pogledaj ponovo taj snimak i uporedi koliko je terorista prema tom zidu i probaj odprilike da ga stavis paralelno sa zidom ... imaj u vidu da ako stavish vishe od 2 terora to je vec preko 3,5 metara a bar 2 mogu sigurno da stanu...ne znam mozda mi se chini zbog ugla iz koga je prokazana situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_ Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 kako si lepo ovo realno lupio. ako idemo logikom da je prosechan chovek visok 175cm, 7m u igri bi bilo kao kad bi 4 modela stala jedan drugom na glavu. onaj zid "realno" nema ni 1-1.5m i mnogo deblji zidovi u igri mogu da se bushe stoga ne vidim shta je ovde toliko wow osim tajminga... Ma ima bre sigurno 4-5m!!! Uzmi free look na train-u i pogledaj. Pa ono mesto uopste nije obelezeno kao spam_spot na onom "providnom" train-u sa svim mestima koja mogu da se buse. OMG... Ponovo gledam film i o5 ne mogu da verujem... Kakav kenj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 Da.Mogli su da ubace to mesto u Spam Spotsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 ma de je montaza ? :P probali mi :P i sabijam iz metka stalno :# a njemu se desilo da ga ukenja najjaceeee krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts