Jump to content

Crazy_

The X
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Crazy_

  • Birthday 06/22/1984

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    pb-team

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Desni klik na steam ikonicu u tray-u -> servers. Tu ostaju svi serveri koji su dodati u favorites (bar meni), i udjes tako... //posle 100 godina post, valjda ce pomoci ;)
  2. Samo da se razumemo - Pb nije imao nijednu jedinu zamerku! Za ono sto je Andrej napisao, obracajte se njemu licno, plz. Mislim da je ovaj Filipov post iznad, sasvim dobar odgovor na sve, tako da bih tu prekinuo raspravu oko toga. I jos ovo da razjasnimo, i predlazem lock. Covek koji je rekao da izvlacimo iz sesira ko ide dalje, nije bio nikakav sudija, vec Kole, licno. I nije nikoga ispalio nego je lepo postupio po dosadasnjim pravilima. Cak nam je i predlagao da razigravamo i po cenu da turnir kasni malo zbog toga. Dogovorili smo se, ipak, za izvlacenje, knd je izvucen i kraj price. Mi smo ispali retosi jer smo "uspeli" da posle 13-07, izgubimo 13-16 od knd-a, na nuke-u kao CT, a dalje bismo isli i sa neresenim :(. Tuga :( offtopic: @byte:aj napisi jedan normalan post u zivotu, plz! :T
  3. offtopic : Zeki nisi me razumeo. Ja sam samo odgovorio na postove koji su sada prebaceni na drugi topic, u kome su se zalili da je los sistem jer ne mogu vise od dve ekipe iz Bg-a da igraju u polufinalu. Samo to. Btw sistem je odlican. ekipa Pb dolazi, pare ovih dana.
  4. Pa na proslom National Cup-u, glorija je svoje meceve igrala u subotu, KGB u nedelju, kao i jos neke beogradske ekipe. Kapiram da ce nesto slicno biti i na ovom, tako da u polufinalu mogu da se nadju 4 bg-ske ekipe. :I
  5. Corey, da ne znas slucajno koliko traje ban IP adrese na tehnicom-1 1.6 serveru (ako se uopste zna)? Unapred, thx. Poz!
  6. Mora da slozene etikete u tom .html file-u, koji treba da se ispise nakon kucanja te naredbe nisu dobro zatvorene (iz nekog razloga?!). Naime, svaka od tih etiketa (<HTML>,<TABLE>,<TD>...) mora da ima odgovarajucu zatvorenu etiketu (</HTML>,</TABLE>,</TD>...) ne odgovarajucem mestu, da bi stranica bila dobro formirana. Dovoljna je cak jedna nezatvorena, i da nista ne radi kako treba. Ne znam da li ces uspeti to sam manuelno da izmenis, ukoliko nemas isqstva sa html-om... Mislim da je to razlog, ali ovako ti ne mogu objasniti sta bi sve trebalo da uradis... Ma zaje*i top10 :)
  7. Ako ih uzimas samo za igraonicu, mreza ti je verovatno organizovana kao workgroup, uzmi XP Home Edition. Prosto, jeftiniji je A, razlika ti je obrazlozena par postova iznad, da ne ponavljam :P
  8. Mislim da ce ti ovo pomoci .... Setting up Linux 1.6 Server Setting up Windows 1.6 Server , ako si mislio na ovaj tip servera.
  9. Raspitacu ti se i ja kod svojih ortaka. Mislim da za takvu konfu uopste nije sqpo Brzo ces ga prodati...
  10. U svakom slucaju, thx, mislim da cu se snaci :)
  11. Problem - Graficka mi je NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X, verzija drivera 66.93_win2kxp. Posle 20-30 minuta provedenih u igri (CS 1.6 - bilo demo bilo Multiplayer), slika jednostavno zamrzne i moram da resetujem komp [:(!] . Da li je do ovog drivera, jer cini mi se da se to desava odkako sam ga instalirao, ili do necega drugog? Thx unapred. Pitanje - Sta treba uraditi tako da u igri (CS) postoji samo 32-bitna grafika (tj. da ne moze da se menja nikako u opcijama)?
  12. Aj ako neko zna pouzdano: Da li mora biti instaliran XP Professional ili moze Home Edition posto je pristojna razlika u ceni? I da li ce odmah kontrolisati i igre ili se ova akcija odnosi za sada na OS-e?
  13. Evo ti link za fraps, da se ne mucis: fraps253.exe Lak je za upotrebu, imas sve u help-u. :) On automatski exportuje isecak demoa koji zelis u .avi, a onda uzivaj u obradi :) GL
  14. Lepo sam rekao da mi timer radi - CS 1.6 v19 bez ikakvih modova - , amxmod nigde nisam pomenuo, i nisam jedini koji ti je to rekao. I nemam vise nijedan razlog da se raspravljam ovde "Da li MENI radi timer?". Znaci radi i kraj price.
  15. Istina je, ali ovi zbots su me bas prijatno iznenadili :) Brate, sta si napravio od ovako jednostavne stvari... Bas sam skinuo da probam i vidim da li radi taj timer. Taj zip-file tezak 8.950KB, i zovu se samo zbots (nikakav new_model se ne pominje), i najveci 3p je da mi timer radi na obe strane (izvorni CS 1.6 v19 :)), (za te modove i metamodove ne garantujem:)) Tako da, ako zelis da igras protiv botova, skini ovo i opusti se ... GL^HF :P ....Napravili od botova filozofsku disciplinu...omg...
×
×
  • Create New...