Doolio Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 kontam da ce ovo kole da zna ko i sve ostalo:) koliko se secam isla je serija (cije jedine meni poznate karakteristike su navedene u naslovu) ja mislim na 3k rts...jel zna neko kako se zove? ne mogu nista vise da kazem posto sam gledao trecinu jedne epizode:))) ali nesto sam se setio da je isla i sad me smara i ocu da crknem... hvala Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Posto je tebe mrzelo http://www.imdb.com/title/tt0108894/ Party of five - serija u kojoj igra, ima cak i spin off, samo jedna sezona. Nadam se da je to ta. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 pa nije me mrzelo nego ne znam nista o seriji, video sam i ja da ima taj parti of fajv, ali opet ne znam da li je to ono sto je islo kod nas...kontas, treba mi neko ko je gledo bas to na trecem, pa da potvrdi ili iznegira:) kontam da nije ovo, tj gotovo sam siguran, posto u ovom parti of fajv ima nula godina, a ovde ima fino godina:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Byrds of Paradise Ptichitji u Raju su je jedina serija sa JLH koju sam primetio svojim ochima na nashim TV kanalima... A radi se o tome da je ona u slatkim teen godinama i shetka se po Havajima u kostimu od kokosa... Well, mozhda ima i dublju radnju, ali mislim da je ovo dosta da prepoznash. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 jbj. mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ali mnooogo:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 Hekshuali... mislim da se radi o seriji Time of Your Life, http://www.imdb.com/title/tt0178165/ parti of 5 je mnogo matoro, a ova glupost samo tako lichi na felisiti tako da ne sumnjam da je neko nash mislio da ce biti gledljivo espeshuli na 3k... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 nije ta, to je islo na bk kolko se ja secam... ova je bila na trecem. sveca je isto uhvatila tipa jednu-dve epizode i valjda ona zivi sa koleginicom, pa sa deckom...radnja je u nekom gradu, ono velikom, koliko se ja secam/zakljucujem...znam da je nosila neke farmerke i teksas jasu...tako da nije to brds of paradajs najverovatnije... btw, meni je ona skroz gotivna, ja bi je cak vodio negde na has, pa bi je tek posle jebo. mnogo. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 9, 2005 Author Report Share Posted January 9, 2005 eh, postovasmo u isto vreme... e pa taj rad, bice da je to yay:) gratz:) jos samo kad bi neko potvrdio, neko ko je eksli video to na 3k... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 btw, meni je ona skroz gotivna, ja bi je cak vodio negde na has, pa bi je tek posle jebo. mnogo. ROFLMfreakinAO mislim da kad ivan kazhe jbj da je uniformno i da ne treba svako da ponavlja...mnogo... ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 upravo, lanac je probirljiv kao najprobirljivija karika, taj neki rad.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 upravo, lanac je probirljiv kao najprobirljivija karika, taj neki rad.. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2005 Report Share Posted January 9, 2005 ćiiiiileeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 ROFLMfreakinAO sta, nikad nisi imao takve radove evo, i sofi marso bi isto vodio na has pre odvaljivanja, ali karmen elektru ne bi, nju bi samo odvalio:))) jel gledo neko seriju na 3k, ajde neko nek potvrdi, da bude 100% ivane brate, koja trula izjava Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ja karmen elektru ne bi jebo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ja karmen elektru ne bi jebo.. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ne ne tu je vec ovaj fazon Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 miliću, s tobom ne vredi o nekim stvarima pričati.. x puta sam dokazao da nisam svaštojeb i da radije neću jebati nego jebati ribu koja mi se ne sviđa, i ne vredi.. svaki jebeni put moraš da jedeš govna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 meni je jlw ok riba ali nista vishe od toga. U garfildu mi deluje zaista babasto i zasta bih pre izabrao dzesiku albu ili dzesiku bil, ok bkoji bi ipak vishe voleo ovu prvu da izvuchem. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ma znam tu spiku .. al bate izjava "ja karmen elektru ne bi jebo.." je BSSSHHHHH.. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ali sa druge strane militju tvoj libido je toliki da bi jebao i trudnog mravojeda. :D Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 ahahah ciiiile,smeje ti se vojed;)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 pa brate ne bih je jebo, sva mi je plastična, mala i smešna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 @igi [hohoho] pa zar sebe smatrash za trulog mravojeda [/hohoho] @margi @ivan Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 militju, hohoho ha ha... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts