Jump to content

Drustvena igra

Recommended Posts

Sa ortacima sam uzeo stonu igru Sid Meier's Civilization

Vec nekoliko dana se razbijamo od igranja (iako je ispitni rok [:D] )

Mnogo zarazna stvar

aj jos reci da si uzeo na sajmu knjiga:)

ja sam sa ortacima uzeo neki nafurani riziko nesto tipa risk 3000 ili tako nesto, imas neke kartice i komandere blabla, dobro je...a gledali smo i to, ali bilo je dosta skupo, a i oni nisu hteli nesto suvise kompleksno i dugotrajno (kad su jadni:)).

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mi uzeli ovo na sajmu od dragona, tada valjda jos nisu otvorili vajt dragona...u principu sam ja hteo civ, ali bilo je skupo (mi uopste nismo posli sa tripom da kupujemo bilo kakvu igru:)) i ostali su se uplasili:) onda sam hteo age of mythology (kolko sam shvatio to je isto kompleksno dosta), ali je insistirano na necemu bas jednostanom, onda sam hteo vorkraft, onda sam lobirao za risk: godstorm, ali su ostali hteli nesto sajber, a ne fantazi, tako da sam prosao kroz trista kompromisa:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)