MiGsa Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 e da cuo sam da taj Novi Beograd ima mnooooogo stanovnika, a tek u blokovima.... boze -totalno debilan post,... ono pred spavanje ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 e majmuni nemojte da smarate .. paviljoni konza, Srbija do Tokija; Paviljoni do Milvokija .. ae razlaz Josh malo lokal patriotizma. Iguana, 'ajde daj podatke i za ostale opshtine ili link odakle vuchesh podatke. Nismo josh razjasnili da li je najmnogoljudnija opshtina ili ne. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 e majmuni nemojte da smarate .. paviljoni konza, Srbija do Tokija; Paviljoni do Milvokija .. ae razlaz realno je brat samo zemun do pinokija =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 hahaha do pinokija =)) @topic ma nemoguce da nbgd ima samo 250k .. mislim toliko je imao pre 4-5g Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 15, 2005 Report Share Posted January 15, 2005 pa da, u medjuvremenu sam se i ja doselio :PPP GO! paviljoni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 eto ti spike oko toga koja je najveca opstina ... kao da je to najvaznije :>> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 kako nije?!?!? pa svima je poznato da se totalno identifikuju sa populacijom svoje opstine... eto npr. ti Laki si totalno lud kada te ne stave u istu kategoriju sa komshijama prekoputa pa malo desno ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 khm ... BIVSHIM komsijama prekoputa pa malo desno ... da ne zaboravimo :> I nadam se da ce tako i ostati :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ma ja samo znam da je tebi najbitnije da su oni u tvojoj opshtini jer je opshtina osnovna jedinica drushtva ;o)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 to mislish kole na celoja =))) ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ne, na gamfere.. ćeloje se nije selio, koliko znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ko je / sta je Celoje? ma ja samo znam da je tebi najbitnije da su oni u tvojoj opshtini jer je opshtina osnovna jedinica drushtva ;o)))))) Naravno, to su moje komshije koje svi toliko volimo i postujemo i tako svasta nesto ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ma ja samo znam da je tebi najbitnije da su oni u tvojoj opshtini jer je opshtina osnovna jedinica drushtva ;o)))))) zar nije zadruga osnovna jedinica? uvek se po vestima furao info da je NBGD najmnogoljudnija opshtina i najvece jezgro opozicije za vreme slobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ko je / sta je Celoje? ćelavi dizelaš u budženom jugu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ćelavi dizela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 pa dobro to jeste ali ja i dalje tvrdim da je vozdovac najveca opstina jer ako ne znate vozdovcu pripadaju i podavalska podrucja Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Ja znam samo jednog "na tu temu" ali on odavno ne vozi nabudzenog juga ... osim ako vi ne pricate o nekom drugom :) sad opet vozi juga... :) ali budženog! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 ,Jan 7 2005, 08:02:17] alo bre mojne ti jebem kevu automacki BAhahahahahahahaahah :)))))))) Spu mogu da stavim ovo u signu majke ti ? :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 Nemoj da pricash, "ponovio se" ... nisam znao ... ali dobro, nije ni toliko vazno :) Mora da ga "sretnem" jedan dan da vidim u kojem je sad fazonu. Mada verovatno u onom starom "dobrom" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 17, 2005 Report Share Posted January 17, 2005 mislish u onom preshes =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts