Kole Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 na B92 jutros, serija kratkih animiranih filmova iz Aardman animacije (Wallace&Grommit, Irvas Robi...) uglavnom pishe da je radjeno 2003ce ali ja nalazim da je creature comforts radjen 1990te...mozhda je sada rascepkan na kratke filmove a ovi ih pak pustaju u komadu =o) elem mnogo je dobro, kao dokumnetarac gde zhivotinje komentarishu svoje zhivotne probleme u stilu engleskih middle-class radnika...mngo dobro... on a side note gledajutji ovo jutros skapirao sam da lenjivac Sid iz ice age sa onim svojim ustima i ochima izgleda kao da je animiran u Aardmanu =o))) edit eve linka =o) http://www.creaturecomforts.tv/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 Gled'o ... super su, ja obozavam taj stil animacije ... dobro je da nisu ponovo pustali W&G na B92 kao sto vole svake nove godine nego su otkupili i ponesto novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2005 Report Share Posted January 3, 2005 i ja sam gledao i dosta mi se svidja....humor nije za sve, nekima ce se svideti ali mi je verovatno da ce se neki smoriti kao niko do sada. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 8, 2005 Report Share Posted January 8, 2005 Pa to je taj tipicni humor koji se cesto pojavljuje na dosta mesta. Meni odgovara, a ako nista a ono je animacija dobra (za ove kojima humor ne odgovara ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts