oddball Posted 4 hours ago Author Report Share Posted 4 hours ago 19 hours ago, cali said: Pošto imam ideju šta planiraš, što ne bi postojeće proizvode nosio po sajmovima i probao da nađeš investitora? 1. Možda nađeš nekog ko bi napravio veću porudžbinu kojom bi pokrenuo proizvodnju 2. Možda nađeš partnera ili distributera ko bi dao veću sumu unapred to upravo sada i radim. hocu da uradim jos tri prototipa, i jos neke proizvode i da krenem. ali paralelno me zanima i da li ima mogucnosti da se aplicira i za grantove jer kada krene u prodaju onda bi i mogucnost apliciranja za grantove ili pronalazenje investitora bilo mnogo lakse. On 8/22/2025 at 3:58 PM, Lucky said: Mislim da ti je onda "jedini" pravac ovaj da ideš sa većim investitorima. Napraviš dobar pitch deck, napraviš taj prototip ako ga već nemaš i onda ideš na moto sajmove po Evropi veće gde bi se ti ljudi mogli naći, naravno pre toga istražiš da li dolaze i ko. A ovamo gledaš investitore i investicione fondove itd ali da moraju da pokrivaju auto-moto, da bi razumeli šta je proizvod koji hoćeš da pitchuješ. da, za to se i spremam za novembar. da li neko ima iskustva sa LI platformom u svetlu ove price? Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 54 minutes ago, oddball said: da li neko ima iskustva sa LI platformom u svetlu ove price? u smislu kontaktiranja ljudi pre viđanja na sajmu itd, ima smisla, samo da nađeš prave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts