fox m. Posted December 29, 2024 Report Share Posted December 29, 2024 Jel volite elektro pionire RuRovci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 29, 2024 Report Share Posted December 29, 2024 @fox m.Nekako nazirem odgovor na ovo pitanje, ali me zanima da li imas ili si imao nekad ortaka u zivotu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted December 29, 2024 Author Report Share Posted December 29, 2024 (edited) @FATA Naravno da imam, kakvo ti je ovo pitanje i kakve veze ima sa temom? Jel se ovako ponašaš prema svakome ko je nov na forumu, pa taj mora da prođe kroz toplog zeca dok se ne unormališ u komunikaciji? Ii samo prema onome ko ti ne odgovara iz nekog razloga, politički, muzički ukus itd? Edited December 29, 2024 by fox m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 29, 2024 Report Share Posted December 29, 2024 10 hours ago, fox m. said: @FATA Naravno da imam, kakvo ti je ovo pitanje i kakve veze ima sa temom? Jel se ovako ponašaš prema svakome ko je nov na forumu, pa taj mora da prođe kroz toplog zeca dok se ne unormališ u komunikaciji? Ii samo prema onome ko ti ne odgovara iz nekog razloga, politički, muzički ukus itd? A da iscimas njih malo da im objasnis kako je Dual Lipa i Sound of Kita do jaja? Ili ni oni ne mogu da te trpe vise? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted December 30, 2024 Author Report Share Posted December 30, 2024 A da ti iscimaš svoju kitu malo umesto što mene stalkuješ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts