fuse.buca Posted October 11 Report Share Posted October 11 (edited) Prijatelji, braco, drugovi... Ako znate nekog ko zna nekog kome bi ovo moglo biti interesantno, prosledite. Unapred zahvalan. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25201161/suzuki-vitara-14?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Bilo kakva pitanja mogu ovde ili poziv. Lep vikend zelim! Edited November 14 by fuse.buca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11 Report Share Posted October 11 50 minutes ago, fuse.buca said: Prijatelji, braco, drugovi... Ako znate nekog ko zna nekog kome bi ovo moglo biti interesantno, prosledite. Unapred zahvalan. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/25008805/suzuki-vitara-14?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0 Bilo kakva pitanja mogu ovde ili poziv. Lep vikend zelim! ako nema parking senzore @absolute kupuje odmah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 11 Report Share Posted October 11 Ne mogu, nema rucice za otvaranje prozora 1 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted October 11 Author Report Share Posted October 11 Nema rucice i ima senzore, jbg.. 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11 Report Share Posted October 11 2 hours ago, absolute said: Ne mogu, nema rucice za otvaranje prozora to si u pravu, ali to je baš teško da nađeš ... mada, baci pogled na Lade, mislim da ove novije to i dalje imaju kao standardnu opremu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 11 Report Share Posted October 11 Mene vise zanima sta je sledeca kupovina posle novog auta od 5 godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12 Report Share Posted October 12 pa brate čovek je u IT-ju... ili prosto nije više mogao da gleda ovu boju automobila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted October 12 Author Report Share Posted October 12 16 hours ago, killYg0r said: Mene vise zanima sta je sledeca kupovina posle novog auta od 5 godina Kad sam uzeo Vitaru plan je bio da je vozim 7-10 godina i predjem na struju. I sad posle 5 godina struja nije realnost nikako. Iskocila akcija u Suzukiju, porucen novi SCross 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 12 Report Share Posted October 12 Stuja je daleko od realnosti. Eventualmo pluginhibrid da imas obe opcije pa da se tera. Sem ko se ne vozi iskljucivo u gradu i ima kucu svoju. Prakticno isti auto ali makar smanjena cena, jer izgleda da svi to rade poslednja 2 meseca u godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted October 12 Author Report Share Posted October 12 (edited) 27 minutes ago, killYg0r said: Prakticno isti auto ali makar smanjena cena, jer izgleda da svi to rade poslednja 2 meseca u godini. Bukvalno (12 cm duzi, ima vise mesta pozadi i malko veci gepek). Ali promena ce mi biti jer je automatik i 4wd... P.S. Suzuki ima akciju samo na automatike, nijedan manuelac nije snizen.. Edited October 12 by fuse.buca Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 12 Report Share Posted October 12 Meni je i lepsi od Vitare U tom setupu bi to trebalo da je auto koji mozes da vozis stvarno brda godina, dok ne dosadi, jer je to sve sto je potrebno coveku. Parcijalne su akciije kod svih cinjenica je, na neke modele ili lager, ali ocigledno ovo sad, pored maja/sajma je najbolji period za kupovinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12 Report Share Posted October 12 Lepši je novi SCross od vitare i deluje da je malo kvalitetnije nekako napravljen. Vitara iako ima neku tu liniju kao da je "pravi auto" je jednostavno previše jadnjikavo napravljena. Na kraju krajeva pogledaj ti tu boju 🙂 Za struju smo svi saglasni, neki plugin mooožda ima smisla, ali treba uračunati uvek povećanu težinu i nekad neke kompromise (tipa smanjen rezervoar etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 14 Report Share Posted October 14 On 10/12/2024 at 1:47 PM, fuse.buca said: ...12 cm duzi... kompenzacija za nesto ili...? :D šalu na stranu prvi auto koji sam kupio bio je SX4 sedan u Euro Sumaru i taj auto je bio savršen za mene: elektronike taman toliko koliko meni odgovara, položaj sedenja, gepek, minimalizam unutra, jednostavnost... a taj novi mi se čini kao odlična kupovina. Suzukiji su strašno potcenjeni automobili, bar po mom mišljenju. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 14 Report Share Posted October 14 Tako je, evo potvrda od nekoga ko je vozio Baleno 15 god i skoro nikakvih problema nisam imao. Na kraju ga prodao kad sam otisao u DE. Auto od 20+ godina nije imao trunku korozije. Ali on je bio 1997. dok su ih jos pravili u Japanu, a ne u Madjarskoj. Igrom slucaja poznanik je imao istog Balena tipa 2000. koji nije pravljen u Japanu i pola trapa mu istrulelo vec tipa 2015. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14 Report Share Posted October 14 23 minutes ago, oddball said: kompenzacija za nesto ili...? 😄 šalu na stranu prvi auto koji sam kupio bio je SX4 sedan u Euro Sumaru i taj auto je bio savršen za mene: elektronike taman toliko koliko meni odgovara, položaj sedenja, gepek, minimalizam unutra, jednostavnost... a taj novi mi se čini kao odlična kupovina. Suzukiji su strašno potcenjeni automobili, bar po mom mišljenju. Suzuki po mom mišljenju "to sam radi sebi". Evo ti si čovek motora - Suzuki je u toj kategoriji "ozbiljan igrač" i prosto ceo brend ide ruku pod ruku sa ostalima. Kod automobila su nekako uvek polu-bangavi 🙂 dal' je to neki smešan dizajn (mislim, šta je uopšte Ignis? 🙂 ) ili je nivo tog kvaliteta izrade toliko jadan da je to blam. I kao da pokušavaju da nešto tu oni otkriju neke svoje niše, ali nešto im ne ide... malo tu cenom uspevaju nekad da se izdvoje, ali svakako ne dovoljno u odnosu na druge. Pa, hteli mi to da prihvatimo ili ne, i ceo "marketing" je polu-amaterski, a ljudi na to reaguju. Imaš tamo Fiat neki koji namunji reklamu (ili i drugi Japanci ajde da bude još lakše) a onda se pojavi Suzuki sa MS Paint materijalima. I tako, ima tu još svašta. Dal' je pouzdan ili ne, druga je tema, evo imaš ovde svoj i duletov utisak koji su opet različiti na svoj način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted October 14 Report Share Posted October 14 3 minutes ago, Lucky said: ... i ceo "marketing" je polu-amaterski, a ljudi na to reaguju... potpuno tacno. Suzukijev marketing u Srbiji (pre svega) je jeziv. Anderji sam pričao još pre tri godine da mora da ima test motore, pogotovu DR 1050. On mi je odgovorio da neće to raditi jer - razlozi, ali kada je video (tri godine kasnije) da ljudi neće da kupuju kotore od 13K "na slepo" organiyovao je "test drive day" postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted October 14 Author Report Share Posted October 14 Bio je "skoro" test day za motore... A sto se tice kvaliteta Suzukija - ja sam generalno zadovoljan. Redovno odrzavanje, zamene potrosnog materijala i takoc. Cene su vise nego pristojne, nize u odnosu na sve ostale ovlascene servise (drugih marki) u kojima sam bio i za koje sam cuo. Sto se tice @Lucky zamerki na kvalitet izrade - slazem se, mada meni to nije nesto sto je bitno, da ne kazem presudno. Kakva je plastika oko table i na vratima - iskreno briga me. Kada sam uzimao auto uzeo sam ga zato sto je pouzdan, i u to vreme za te novce je jedini nudio sve ove sisteme koji su sada "moranje" u osnovnoj opremi (automatsko kocenje, mrtav ugao, adaptivni tempomat itd).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14 Report Share Posted October 14 7 minutes ago, fuse.buca said: i u to vreme za te novce je jedini nudio sve ove sisteme koji su sada "moranje" u osnovnoj opremi (automatsko kocenje, mrtav ugao, adaptivni tempomat itd).. meanwhile @absolute 8 minutes ago, fuse.buca said: slazem se, mada meni to nije nesto sto je bitno, da ne kazem presudno. Kakva je plastika oko table i na vratima - iskreno briga me sve legit - ima ljudi kojima to nije bitno i ja to kapiram. meni nekako jeste, valjda zato što u tu plastiku gledam onda sve vreme dok vozim kola 🙂 sa druge strane ne poznajem najbolje to koliko je neki motor pouzdan a i iz iskustva se ispostavlja da je svaki i pouzdan i nije (da nema opela ford bi bio najgori auto a da nema njih onda bi bio fiat a alfa se stalno kvari a ...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 14 Report Share Posted October 14 4 minutes ago, Lucky said: meanwhile @absolute Pa lepo je čovek napisao "sisteme koji su sada "moranje" u osnovnoj opremi"... Naterali nas da kupujemo bespotrebne idiotarije, samo da bi uzeli više kinte. 2 QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts