fox m. Posted May 24, 2024 Report Share Posted May 24, 2024 Jel možete da zamislite da takva igra izađe danas u triplej produkciji? Sa takvom kombinacijom mehanike i estetike i tolikom količinom opcijom unutar igre i podrškom za modove. Mislim da bi izdavači pre izvršili sepuku nego bankrollovali jednu takvu igru. A ni gejming publika ne deluje zainteresovano za takve projekte danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2024 Report Share Posted May 25, 2024 20 hours ago, fox m. said: Jel možete da zamislite da takva igra izađe danas u triplej produkciji? Sa takvom kombinacijom mehanike i estetike i tolikom količinom opcijom unutar igre i podrškom za modove. Mislim da bi izdavači pre izvršili sepuku nego bankrollovali jednu takvu igru. A ni gejming publika ne deluje zainteresovano za takve projekte danas. ne znam tačno na šta misliš? 🙂 Evo imaš Fortnite 🙂 Šta god mislili o njemu, to nije uopšte tako "jednostavna" igra, ima tu dosta zanimljive mehanike, plus izgradnja itd itd. Podrška za modove je nešto specifičnija tema, ali to definitivno nije više u fokusu ljudima, već se zamenilo za skinove i to 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts