Jump to content

U pokretu: Monster Hunter Now


SolidChief

Recommended Posts

Kada su Niantic i Capcom najavili Monster Hunter Now (Free) za iOS i Android, mnogi igrači su bili skeptični, ali su fanovi franšize prosto znali da ga nikako ne smeju propustiti. Sada kada je igra uveliko izašla, i mi imamo puno dobrih stvari da kažemo o Monster Hunter Now. Ima tu i nekih primedbi, ali se nadamo da će developeri brzo ispraviti ove probleme.

Kao i njegov stariji brat, i Monster Hunter Now je RPG ”simulacija lova” na čudovišta, ali je takođe igra ”virtuelne realnosti”, tako da je u tom smislu možemo uporediti sa Pokémon GO-om. Kao što možete očekivati od ovakve igre, Monster Hunter Now vas podstiče da se što više krećete – možete da sakupljate resurse poput rude ili kostiju, i naravno da lovite čudovišta svih oblika i veličina.

Monster_Hunter_Now_Preview_1_2_3.jpg?res

Početna poglavlja i tutorijali vas ”prisiljavaju” na prilično fiksiran put da biste napredovali, i iako je velika većina prilično dosadna, pomažu novajlijama da nauče osnove borbe, kako funkcionišu oružja, predmeti i još mnogo toga. Postoje dnevne misije koje se rano otključavaju, takozvani Special Quests koji vam daju šansu da osvojite više Hunter Rank poena.

Ako ste fanovi Mosnter Hunter serijala i želeli biste da ga iskusite u ovom izdanju, definitivno preporučujemo Monster Hunter Now. U ovom trenutku nije ”dubok” kao ”prave” Monster Hunter konzolne i PC igre, ali radi solidan posao. Nadamo se da će borba ubuduće dobiti više na dubini i kompleksnosti, ali smo u globalu i više nego zadovoljni igrom.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Email Address *


The post U pokretu: Monster Hunter Now appeared first on PLAY!.

Pročitajte kompletan članak na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...