Jump to content

Odlični spoj tower defense i bullet hell žanrova: Otherwar recenzija


SolidChief

Recommended Posts

Otherwar je (skoro) jedinstvena tower defense igra koja u svoju mehaniku unosi elemente bullet hell žanra, stvarajući zanimljivo i izazovno iskustvo koje će vas privlačiti na duže staze. Kao igrač, preuzimate ulogu anđela koji ima zadatak da odbrani Kapije Raja od sila tame koristeći razne kule i oružja.

Otherwar-1.jpg?resize=1000%2C563&ssl=1

Grafika u Otherwar je vrhunska za svoju nišu, a igra odlično koristi svoj pikselizovani stil kako bi stvorila jezivu, ali zadivljujuću atmosferu koja vas uvlači u svet igre. Audio dizajn je takođe odličan, sa zloslutnim zvučnim zapisom koji savršeno postavlja raspoloženje za igru.

Gejmplej je izazovan, ali isplativ. Svaki nivo se sastoji od 10 talasa neprijatelja koji progresivno postaju jači kako napredujete, tako da je strateški pristup igri obavezan. Otherwar nudi niz različitih tornjeva koje možete izabrati, uključujući jednostruke, dvostruke i trostruke kule, AOE kule, laserske kule, pa čak i toranj koji može povećati efikasnost susednih tornjeva.

Otherwar-2.jpg?resize=1000%2C563&ssl=1

Tipovi neprijatelja u Otherwar su raznovrsni i predstavljaju jedinstvene izazove, sa tenkovima koji mogu da upijaju štetu, strelcima koji ispuštaju salvu projektila i neprijateljima koji vode boss karaktere koji zahtevaju kombinaciju postavljanja tornja i upotrebe oružja za poraz. Pored toga, igra nudi niz veština i sposobnosti koje možete otključati ispunjavanjem zadataka i zarađivanjem “zvezdica”. Ove veštine vam omogućavaju da unapredite brzinu kretanja vašeg anđela, brzinu napada, učinak štete i još mnogo toga, što vam olakšava da se odbranite od sve težih talasa neprijatelja.

Jedan od najugodnijih aspekata je balans između odbrane tornja i bullet hell gejmpleja. Igra zahteva od vas da se aktivno uključite u borbu izbegavanjem neprijateljskih projektila i ispaljivanjem sopstvenih svetlosnih metaka, dodajući dodatni sloj uzbuđenja.

Otherwar-5.jpg?resize=1000%2C563&ssl=1

Jako mi se dopalo što Otherwar pruža mnogo mogućnosti za ponovno igranje. Postoje različite strategije koje možete koristiti da biste pobedili, a svako igranje može biti drugačije. Igra takođe ima mnogo sadržaja, tako da vam neće lako dosaditi.

Iako je igra izazovna, nikada se ne čini nepravednom. Podešavanja težine omogućava igračima da izaberu svoj nivo izazova, sa tri različita podešavanja za izbor. Sistem nivoa u igri takođe pruža osećaj napredovanja, omogućavajući vam da nadogradite svog anđela i otključate nove sposobnosti.

Otherwar-4.jpg?resize=1000%2C563&ssl=1

Sve u svemu, Otherwar je fantastična igra koju vredi isprobati ako ste ljubitelj Tower Defense ili Bullet Hell naslova. Jedinstvena mešavina žanrova ga izdvaja od ostalih igara na tržištu i ima mnogo mogućnosti ponovnog igranja. Grafika je odlična, muzika je sjajna, igra je glatka, a najbolje od svega je što košta manje od 6 eura.

Otherwar je dostupan za PC

Autor: Milan Janković

Igru ustupio: Keymailer

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Email Address *


The post Odlični spoj tower defense i bullet hell žanrova: Otherwar recenzija appeared first on PLAY!.

Pročitajte kompletan članak na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...