qwert00 Posted February 23, 2023 Report Share Posted February 23, 2023 Zenin cale dakle u Nisu prodaje kako oni kazu dobru rakiju koju stalno pece. To je njegovo voce i voce od komsija. Ne kupuje i ne pravi velike kolicine za prodaju i sl Sljiva je valjda slabija rodila i ono malo sto ima je prodao. Jabuka 800din Mesana 700din (jabuka plus dodato) Moze u Bgd ako se salje tipa autobusom da se preuzme (moj drugar uzima uskoro 4litre pa ce se zbog toga slati u BGD- pa ako neko hoce iz Bgd moze da se doda). Ili u Nisu direktno. C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2023 Report Share Posted February 24, 2023 kakav marketing mag ovaj kverti! ovamo kao topic e rakija stara milion godina nemanjići pili pa ostalo jedno bure od njih ne znam jel valja ono pojma nemam e ta ista ekipa što je tu rakiju ispekla ima i ovu drugu to nije ta rakija nego druga ali kupite je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted February 24, 2023 Report Share Posted February 24, 2023 Jos ako su Zivadinovici iz Nisa 😄 Ja imam komsije u Vranicu, pa oni peku svoju jabuku i od njih nabavljam par litara godisnje, koliko mi je godisnja potrosnja. QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted February 24, 2023 Author Report Share Posted February 24, 2023 Ma drugar hoce 4l ove rakije i ono mrzi me samo da se za to cimam - da oni salju autobusom 4 litre rakije. Pa rekoh ako hoce jos neko.. nista stara rakija. Obicna domaca ali od voca kvalitetna :) Bolje bi bilo da me verenica i njeh otac ne zeznu ovde :D Nemam nikakvu ekonomsku korist ovde :D DAKLE obicna regularno dobra :D Nista Nemanjici C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 11, 2023 Author Report Share Posted March 11, 2023 (edited) Ovo u principu vise nije aktuelno :D jer stigla je ta jedna tura za moje drugare (ako neko hoce, javite svakako pa cu da vidim dal moze - jer sam ja za sebe ovu jednu turu organizovao - a meni vise ne treba)... STiglo je i pola litre prastare rakije (iz drugog bureta koje je otvoreno odavno i gde je malo ostalo).... PA ce biti degustacije tih pola litre dal valja :D Edited March 11, 2023 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 4 hours ago, qwert00 said: Ovo u principu vise nije aktuelno 😄 jer stigla je ta jedna tura za moje drugare (ako neko hoce, javite svakako pa cu da vidim dal moze - jer sam ja za sebe ovu jednu turu organizovao - a meni vise ne treba)... STiglo je i pola litre prastare rakije (iz drugog bureta koje je otvoreno odavno i gde je malo ostalo).... PA ce biti degustacije tih pola litre dal valja 😄 javi pa da znamo dal ima neke vajde od te rakije ili je samo napumpana priča! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 očekujem plot twist - tajni rudnik zarobljenih Nemaca koji od WW2 prave rakiju, ili nešto još M. Najt Šamalanskije! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 12, 2023 Author Report Share Posted March 12, 2023 15 hours ago, Lucky said: javi pa da znamo dal ima neke vajde od te rakije ili je samo napumpana priča! Ja se ne razumem u rakiju i retko je pijem 🙂 ali videćemo šta drugi kažu C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2023 Report Share Posted March 12, 2023 14 hours ago, Jose Jimenez said: očekujem plot twist - tajni rudnik zarobljenih Nemaca koji od WW2 prave rakiju, ili nešto još M. Najt Šamalanskije! imaju besplatno sedam dana zimovanje kod kvertija u apartmanu jednom godišnje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 12, 2023 Report Share Posted March 12, 2023 Reci nam jos jednom koliko cesto i koliko pijes rakiju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 12, 2023 Author Report Share Posted March 12, 2023 1 hour ago, killYg0r said: Reci nam jos jednom koliko cesto i koliko pijes rakiju Pa ti bolje od mene znas sta sam i kad pisao :) Ne secam se sta sam juce jeo :) C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts