Trans-Lucky Posted September 20, 2022 Report Share Posted September 20, 2022 Сећам се кад сам ишао у Драпшин, буквално је сваки други дан неко из разреда долазио са говнетом на патици. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 20, 2022 Report Share Posted September 20, 2022 Као што је моја родитељска одговорност да научим клинца да кер није играчка и да се не залеће на истог без да приђемо власнику и питамо да га помазимо, тако и власник кера треба да га држи везаног јер ни ја ни моје дете нисмо његова играчка. Ни Дендијевом моделу не бих стргао хаљину док запењених уста вичем МИ СМО!!! Упознамо се прво. Пазимо једни на друге уместо да ја размишљам да ли је он нормалан а кер социјализован а он да ли сам ја ненормалан а клинац ми луд и злостављан. Јебо закон, ово је проста сељачка логика. Лако се скине поводац и ваља с псом по земљи ако смо сви за то. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted September 20, 2022 Popular Post Report Share Posted September 20, 2022 1 hour ago, SATAN said: Сећам се кад сам ишао у Драпшин, буквално је сваки други дан неко из разреда долазио са говнетом на патици. to je do Drapšina brate 6 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted September 22, 2022 Author Report Share Posted September 22, 2022 samo da prijavim da sam sreo psa u parku, crni snaucer, zove se Zverko :)))))))))))))))))))))))) naskakivao je na muskog kera, pored moje rubi LOL 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 22, 2022 Report Share Posted September 22, 2022 Moderne vrednosti! 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts