qwert00 Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 (edited) dakle ja imam oko 1000e a drugar isto oko 1000e ako neko hoce za kesh da kupi dajem popust od 3 posto. dakle akohocete da kupite 1000e to vas izadje 970e u keshu. kripto mi se nalazi na bitstampu i mogu da kupim kripto koji zelite (btc,eth,ltc i vec sta imaju sve tamo)... moze i neka kombinacija za novi racunarski hardver koji vam ne treba-a da ja platim u USDT... tu nemate bonus 3% 😄 Beograd lokacija. ako ste van Beograda to zahteva opciju da vi prvi uplatite na tekuci racun pare 🙂 ps. mozete i manje iznose da kupite tipa 50e i sl al tad bez popusta 3% i ono placanje na racun. ne bih bas da za 50e organizujemo sesiju uzivo razmene 😄 sem ako vas znam (bilo uzivo bilo virtuelno 😄 ) i bas insistirate pa ajd ono popijemo pice 😄 063/8-525-838 e da. u zameni moze da dodje pored racunarskoh hardvera ne starijeg od 3-4 godine i tipa ps4/ps5 i tako jos ponesto 🙂 opet ista prica nista starije od par godina 🙂 Edited May 24, 2021 by qwert00 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 25, 2021 Report Share Posted May 25, 2021 Ako ti je od neke pomoći, od mene niko sa RUR nije kupio 😄 Ali utopio sam lokalno. OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted May 25, 2021 Author Report Share Posted May 25, 2021 ma nije to meni nista hitno. ako neko naidje 🙂 C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 11 hours ago, millanče said: Ako ti je od neke pomoći, od mene niko sa RUR nije kupio 😄 Ali utopio sam lokalno. svi imaju svoje već iskopano! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 26, 2021 Report Share Posted May 26, 2021 25 minutes ago, Lucky said: svi imaju svoje već iskopano! :)) A, to li je 😄 @qwert00 prosledio sam post ovima što su pokupovali moje, ako im zatreba još. Probaj i na IT berza FB grupu da staviš oglas, prilično je aktivna. OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts