Dule_smor Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago kakva splacina od coveka jbte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Author Report Share Posted 5 hours ago malo me i čudi da se opredelio za ovo, nekako bih rekao da penzioneri i dalje vide đokovića kao pozitivca, ovde su verovatno u konfuziji kako da se postave prema tome. baš me zanima dal su ih isprali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Pa jesu, evo ortak mi kaze da njegovi matorci koji su obozavali Noleta, sad ga pljuju na sav glas. I to obrazovani ljudi, sa visom skolom i faksom, u penziji doduse, tugica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago (edited) Penzioner su druga dimenzija postojanja koja se samo fizicki sece sa nasom. Necemo dalje o tome u temi za tenis. Ako. Neka Djokovic igra i ATP250. Mora da se shvati da takva titula uopste nije mala stvar. Odokativno bih rekao da jedno 95%, bez preterivanja, profesionalnih igraca (oni koji su rangirani na ATP listi, a ima ih na hiljade u svakom trenutku) nikad ne osvoji ni takvu titulu u celoj karijeri. Edited 2 hours ago by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts