Lucky Posted January 1, 2021 Author Report Share Posted January 1, 2021 16 hours ago, DJAPEH8 said: Pa desilo se i meni 🙂 šta ti se desilo? da si poručio a nije stiglo? 12 hours ago, Debeli said: ja nisam naručio, ali mi nije stiglo. kažu neki ima čak i onih koji nisu poručili a stiglo im! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 3, 2021 Report Share Posted January 3, 2021 forum je toliko sranje da necemo majice ni kad su djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 On 1/1/2021 at 10:05 AM, Lucky said: šta ti se desilo? da si poručio a nije stiglo? Upravo. Da budem precizan, cekam da budu gotove Penta majice, ali po mejlu koji sam dobio trebalo bi da su gotove jos 15. 11. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2021 Author Report Share Posted January 4, 2021 4 hours ago, DJAPEH8 said: Upravo. Da budem precizan, cekam da budu gotove Penta majice, ali po mejlu koji sam dobio trebalo bi da su gotove jos 15. 11. 🙂 huh, sad si me totalno zatekao. OK, to su po porudžbini ali 15.11. je predaleko, sve custom majice su stigle i poslate svima. Proveravam pa javljam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 (edited) E je l šaljete majice i za Holandiju? I predlog za sledeću ediciju: Jebali smo Sajsi! Edited April 18, 2021 by Neptune Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2021 Author Report Share Posted April 20, 2021 On 4/18/2021 at 9:40 PM, Neptune said: E je l šaljete majice i za Holandiju? I predlog za sledeću ediciju: Jebali smo Sajsi! može po oba pitanja! 🙂 šalu na stranu, šaljemo, ide TNT/Fedex, nisam siguran tačno za cenu sad ali oko 15e je okvirno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 Zakasnih pa skoro godinu dana. 😂 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30, 2021 Author Report Share Posted August 30, 2021 2 hours ago, drndara said: Zakasnih pa skoro godinu dana. 😂 I nešto manje od toga, recimo 11 meseci, nema više tih majica 🙂 Tako da moraćeš da čekaš naredni krug 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted September 12, 2021 Report Share Posted September 12, 2021 I ja sam okasnila.. 😔 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 12, 2021 Author Report Share Posted September 12, 2021 2 hours ago, rbds said: I ja sam okasnila.. 😔 Za razliku od @drndara lol :)) tebe smo zvali i lično i personalno! 🙂 a i za razliku od drndare (i dalje je smešno) koji verujem da je muško i ako je pravi forumaš, najmanje nosi XXL 🙂 možda ženskih i manjih veličina zapravo ima, pa se javi ako oš' svratiti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post drndara Posted September 13, 2021 Popular Post Report Share Posted September 13, 2021 15 hours ago, Lucky said: Za razliku od @drndara lol :)) tebe smo zvali i lično i personalno! 🙂 a i za razliku od drndare (i dalje je smešno) koji verujem da je muško i ako je pravi forumaš, najmanje nosi XXL 🙂 možda ženskih i manjih veličina zapravo ima, pa se javi ako oš' svratiti! XXL je meni kao body majica a i ove lopte na stomaku sto idu uz majice uopste nisu kul. 😛 1 2 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 14, 2021 Report Share Posted September 14, 2021 sale brate ti li si 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 16, 2021 Report Share Posted September 16, 2021 Господин првенствено. 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted September 16, 2021 Report Share Posted September 16, 2021 On 9/14/2021 at 12:10 PM, G!!! said: sale brate ti li si 🙂 Des' Dzi, godinama se nismo videli. 😄 47 minutes ago, SATAN said: Господин првенствено. I gosn. Satan licno 😄 1 Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 25, 2021 Author Report Share Posted September 25, 2021 On 9/13/2021 at 9:47 AM, drndara said: XXL je meni kao body majica a i ove lopte na stomaku sto idu uz majice uopste nisu kul. 😛 koja je ovo boja majice, ni ne sećam se da smo radili u toj nijansi :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted September 25, 2021 Report Share Posted September 25, 2021 1 minute ago, Lucky said: koja je ovo boja majice, ni ne sećam se da smo radili u toj nijansi :))) Svetlo plava / nebo plava - imam istu takvu crvenu. Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 26, 2021 Author Report Share Posted September 26, 2021 19 hours ago, drndara said: Svetlo plava / nebo plava - imam istu takvu crvenu. 'ladno se ne sećam da smo radili u toj boji. znam da jesmo u crvenoj i nekoj zelenoj 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts