badnick Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 Cemu sluzi ovo srce na dnu komentara. Uvek isto vidim Vica, Paja -1, Debeli, Vudu +1. Nisam dugo bio na forumu pa mi nije jasno? Jel to nesto rezervisano za moderatore? Cemu sluzi? kakoovoradi? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 u neka lepša vremena imali smo plus i minus, a sad imaš "reactions".... Mogu svi da koriste, nije rezervisano za moderatore. Znači samo pređeš preko tog srca i odabereš opciju klikom. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 18, 2020 Author Report Share Posted March 18, 2020 Al zasto uvek isti imaju uvek iste "reakcije"? Navedenih cetvoro uvek kao da se uvek ponistavaju medjusobno Kad predjem preko srcam i vidim listu moderatora uvek isti imaju -1 i +1. Sta je ekvivalent doleglasanju? Haha? Ne mogu da se pohvalim da mi je mnogo jasnije ali hvala na odgovoru 🙂 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 sad kontam šta ti nije jasno. to što ti vidiš moderatore, to su samo vrste reakcija, nema veze sa njima direktno - mogli su tako umesto Dule, Vića, Debeli reakcije da stave KURAC, bojler, sekira, haha reakcije. Nadam se da je sad jasnije 😄 Znači kao što na facebook-u sad imaš Like, Love, Haha, Sad, Wow i šta već, tako ovde imaš ove RUR reactions. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 plus su vudu i drale, bole i ja smo neutralni, a minus su paja i vica edit, ja mu objasnjavam, a on mi dade minus🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 18, 2020 Author Report Share Posted March 18, 2020 I ja sam na tebe sad reagovo sa pajom -1. Sta sad? Nisam siguran sta sam uradio. Sta predstavlja svako od modova? Dobro znam sta bih vica predstavljao al nisam siguran za ostale... 1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2020 Report Share Posted March 18, 2020 jebes nas malo ili sta? 12 minutes ago, Dule_smor said: plus su vudu i drale, bole i ja smo neutralni, a minus su paja i vica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 18, 2020 Author Report Share Posted March 18, 2020 Blage veze ne znam nista sa facebookom Ne brate ne znam sta znaci reakcija sa ikonom moda i nekim plus minusom. Il je to obavezno da se zna? Aa cek ako oces plus onda reagujes sa vuduom i draletom? I to je onda nekako bolje od upvota... ne znam, izgubljen sam. Jedino znam je da ako ti neko sukne Vicu-1 onda si debelo zajebo 1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 19, 2020 Report Share Posted March 19, 2020 isto je kao plus vudu i drale ikonica...to je Laki ubacio eto da bi bilo kao da je vratio rating sistem i da bi bilo zanimljivije, nebitno potpuno, mogao je da stavi i djoku kao ikonicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 19, 2020 Author Report Share Posted March 19, 2020 Revolucionarno, neki bi rekli 1 Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2020 Report Share Posted March 19, 2020 7 hours ago, badnick said: Revolucionarno, neki bi rekli ja i dalje mislim da se zezaš :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts