jasamnepismen Posted December 5, 2018 Report Share Posted December 5, 2018 Crackovani su i PES i Fifa. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 5, 2018 Report Share Posted December 5, 2018 i FM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 6, 2018 Report Share Posted December 6, 2018 gold 2 rewards np Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 21, 2018 Report Share Posted December 21, 2018 Sinoć odigrao malo Pes 2019 1v1 i 2v2. Isti osećaj kao i za nekoliko prethodnih, već mi smor da ponovo pišem... Grafika dobra, sviđa mi se, fizika takođe. Gejmplej sada već užasno iritira, presporo je i pretromo sve, a najgore su kontorle i usmeravanje pasa i menjanje aktivnog igrača... I dalje se progresivno upropašćuju ove funkcije iz verzije u verziju, još od 2011. koji mi je ostao u najboljem sećanju po tim pitanjima. Tada je i usmeravanej pasa bilo kako treba, i menjanje igrača je funkcionisalo. Stvarno ne mogu da shvatim dokle ću primati golove zato što držim pas u jednu stranu, on divlje usmeri na nekog drugog igrača koji je na totalno drugu stranu, pa izgubim loptu na svojo polovini. Dokle ću u 2v2 i primati golove i propuštati šanse jer dodam i računam da loptu preuzima saigrač, da bih (prekasno) shvatio da je kod mene i dalje, iako sam ja dodao? Sve ovo je radilo kako treba pre sedam jebenih godina... PC verzije igram, ne znam da li je na konzolama normalnije... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 27, 2018 Author Report Share Posted December 27, 2018 vec par godina su identicne verzije za komp/konzolu. jebiga, tako je. zbog toga sam i batalio ove godine i presao na fifu, prespori su, tromi, neresponzivni cesto itd. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 pl premium upgrade pack Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 21, 2019 Author Report Share Posted January 21, 2019 ajde jebi se vise :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts