BakiZ Posted December 17, 2017 Report Share Posted December 17, 2017 Jel moguce da niko ne spominje ovu igricu? Ja sam licno razmisljao duze vreme o njoj ali sada su dosta toga otkrili vec, igrica je no comment. Bice prebrutalno, ne verujem da bilo ko moze reci nesto lose o igrici. Neki kazu da je malo pojednostavljena zbog dosta velikog broja casual igraca, ali mislim da ce opet skill cap biti visok. Uglavnom prva igrica u zivotu da sam preorder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 Meni je loša.Sent from my NEM-L21 using Tapatalk Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 18, 2017 Report Share Posted December 18, 2017 19 hours ago, BakiZ said: Jel moguce da niko ne spominje ovu igricu? Ja sam licno razmisljao duze vreme o njoj ali sada su dosta toga otkrili vec, igrica je no comment. Bice prebrutalno, ne verujem da bilo ko moze reci nesto lose o igrici. Neki kazu da je malo pojednostavljena zbog dosta velikog broja casual igraca, ali mislim da ce opet skill cap biti visok. Uglavnom prva igrica u zivotu da sam preorder ja ne mogu da pratim šta se događa na ekranu dok se odvija, previše je boja i "eksplozija". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted December 19, 2017 Author Report Share Posted December 19, 2017 Pa jebem li ga ja sam realno nub sto se tice fighting games, ali mislim da razumem mechanics koliko toliko iz gledanja gameplay. Skoro sam uzeo guilty gear i mnogo mi vise odgovara taj tip tabanja nego MK ili tekken, ne znam meni se bas svidja igrica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts