Jump to content

Developer koji je vikao “J**i Oskare” izjavio da ga je ponela atmosfera


SolidChief

Recommended Posts

josef-fares-fuck-the-oscars.jpg?fit=450%

Pored gomile predstavljenih igara na The Game Awards, gde je Zelda: Breath of the Wild odnela GOTY nagradu, imali smo prilike da vidimo i čujemo developera koji radi na igri A Way Out, Džozefa Faresa.

On je, pored iznošenja novih detalja za svoju igru, na sceni počeo da govori da je The Game Awards znatno bolji i superiorniji od dodela Oskara: “Ovo su strastveni ljudi, ovo su ludi ljudi i tu sam ja. Gledajte Oskari bi trebalo da se j**u. Ovo je prava stvar. J**i Oskare, j**i Oskare, j***te se.”

Nakon što su se stvari smirile, Džozef je u razgovoru za Polygon izjavio da ga je ponela atmosfera u da on to jako teško kontroliše: “Ne mogu da promenim sebe. Jako je teško kontrolisati to kada se uzbudim. U glavi želim da kažem nešto, ali moja usta govore potpuno drugačije.” Još je dodao da nema ništa protiv dodele oskara, ali da je gejming industrija dosta ozbiljna.

Popularnost ovog događaja raste iz godine u godinu, pošto je ove godine praćen preko 11,5 miliona strimova, dok je prošle praće u samo 3,8 miliona, što znači da će naredna godina biti još značajnija, i verovatno luđa.

Podsećamo vas, na The Game Awards smo dobili nove trejlere za Death Stranding, Metro Exodus, a najavljene su igre GTFO, World War Z, Soulcalibur 6, Bayonetta 3, Witchfire i mnoge druge.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...