Jump to content

Nintendo Switch prodat u preko 10 miliona primeraka za 9 meseci


SolidChief

Recommended Posts

Nintendo-Switch-3.jpg?fit=450%2C257

Izdavanje prenosne ali opet sposobne konzole je bio pun pogodak za kompaniju Nintedno, pošto je za samo 9 meseci od izlaska Nintendo Switch konzole ona prodata u više od 10 miliona primeraka, dok je u septembru ovaj uređaj zajedno sa 3DS konzolom činio čak 2/3 prodatog gejming hardvera.

Uspehu se pridodaje još i to što je ova konzola u prodaju puštena van praznične sezone, u martu ove godine, a broj prodatih uređaja će vrtoglavno porasti uskoro, odnosno sa dolaskom praznika.

Nintendo Switch je u prvoj godini imao i odličnu ponudu igara i povratak kultnih klasika, kao što su Legend of Zelda: Breath of the Wild i Super Mario: Odyysey, što je doprinelo povratku starijih fanova. Dosta naslova koji su se našli na PC-u i drugim konzolama je došlo i na Switch, to su FIFA 18, Rocket League, TES V: Skyrim, L.A. Noire, Stardew Valley i druge.

Iz Nintenda poručuju da će u 2018. godini ponuda biti još veća, pošto će stići još više igara, pored onih koje su već najavjene: Wolfenstein II, Bayoneta 1 i 2, kao i ekskluzivna Bayonetta 3, Mega Man 11, Runner3.

Thanks to you, #NintendoSwitch has sold 10 million units worldwide in 9 months! Here’s to an amazing 2018! pic.twitter.com/wTuojUxE5h

— Nintendo of America (@NintendoAmerica) December 12, 2017

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...