Jump to content

Grim Fandango Remastered besplatan na GOG prodavnici


SolidChief

Recommended Posts

Grim-Fandango-Remastered.jpg?fit=300%2C1

Počela je velika zimska rasprodaja na GOG-u, što znači da je vreme i za poklon igru. Tako da igrači u naredna dva dana, do 14. decembra u 15h, mogu potpuno preuzeti remaster kultnog klasika, Grim Fandango. Potrebno je samo otići na stranicu igre i proći proces kupovine i vaša je zavek.

Grim Fandango je igra sa unikatnim umetničkim stilom i dizajnom koji nam je doneo Lucas Arts, dok je na novijoj verziji radio studio DoubleFine. Priča se odvija u Zemlji mrtvih, sa agentom Manuelom kao glavnim protagonistom, koji će pokušati da spasi dušu pristiglu na strašno mesto. Remaster je očuvao draž i čar koju ova igra poseduje a doneo je poboljšane teksture i osvetljenje, kao i muziku na kojoj je radio čitav orkestar.

Na GOG prodavnici je u toku ogromna akcija sa preko 900 igara na do 90% popusta, među kojima je The Witcher 3 GOTY edicija, Hellblade: Senua’s Sacrifice, A Hat in Time i mnoge druge, a za potrošenih 13€ dobijate besplatno igru Hard West, dok za utrošenih 34€ dobijate Master of Orion. Ako više volite iznenađenja, za 2.59€ možete kupiti zvezdu u kojoj se nalazi neka od igara.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...