Jump to content

Hideo Kodžima, Giljermo del Toro i Norman Ridus će se pojaviti na The Game Awards


SolidChief

Recommended Posts

hideo-kojima-norman-ridus.jpg?fit=450%2C

Na ovogodišnjem The Game Awards događaju, koji se održava 7. decembra, će se pojaviti legendarni producent, Hideo Kodžima, i njegove kolege, Norman Ridus i Giljermo del Toro.

Ovo definitivno znači da nas očekuju velike novosti vezane za veoma tajanstveni projekat, The Death Stranding. Naravno sem ovoga, nema drugih detalja, tako da je sve moguće, od prikaza prvog gejmpleja, otkrivanja novih detalja vezanih za priču ili čak otkrivanja datuma izlaska.

Džof Kinli, producent događaja The Game Awards, je na Twitteru podelio niz objava gde je pomenutu trojku predstavio kao prezentere, mada postoje šanse da će još jedan glumac, Mads Mikelsen, koji se takođe pojavljuje u ovoj igri doći na ovaj događaj, pošto je Džof podelio njegovu fotografiju na Twitteru. Takođe pored njih će se pojaviti i Endi Serkis, Aiša Tajler.

He's a legend of the game: @HIDEO_KOJIMA_EN live on stage at #TheGameAwards on Thursday night! pic.twitter.com/fn1vQqIu4D

— The Game Awards (@thegameawards) December 4, 2017

Very exciting news: Norman Reedus (@wwwbigbaldhead) will join us live to present @thegameawards on Thursday night! #TheGameAwards Don't miss the livestream at https://t.co/9G7L2Th1VG pic.twitter.com/kRPuTZHgjR

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) December 4, 2017

Thursday night, we are honored to welcome @shapeofwater director Guillermo del Toro (@RealGDT) as a presenter at #TheGameAwards pic.twitter.com/ZJqJWRr54x

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) December 2, 2017

Death Stranding je prva igra na kojoj Kodžima radi u svom studiju i otkriven 2016. godine na E3 sajmu sa veoma čudnim i jezivim trejlerom u kojem se pojavio Norman Ridus, nešto kasnije došao je i drugi trejler u kojem se pojavljuju Mads Mikelsen i Giljermo del Toro, koji je doneo još više pitanja i intrige.

Za vaše omiljene igre možete još uvek glasati kako bi im povećali šansu za osvajanje nagrada, a strim možete pratiti ispod.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...