Jump to content

Na DJI Eventu predstavljeni novi dronovi


SolidChief

Recommended Posts

DJI-event-23.11.2017-photos-57.jpg?fit=4

Prethodne nedelje, 23. novembra, je u prijatnom ambijentu pozorišta Madlenianum održan DJI Event nazvan New Pivot Experience, gde je održana prezentacija i predstavljanje najnovijih dronova kompanije DJI, i svi prisutni su imali prilike da ih besplatno isprobaju.

Svi prisutni su, pored uživanja u bogatom programu, imali prilike da učestvuju u kvizu i osvoje vredne nagrade.

Na ovom DJI Eventu je predstavljeno čak tri nova drona, Mavic Pro Platinum, Phantom 4 Pro Obsidian i mini dron DJI Spark.

Mavic Pro Platinum produkuje znatno manje buke od modela prethodnih generacija i poseduje jaku bateriju koja pruža do 30 minuta letenja. Kompaktan dizajn ovog uređaja poseduje mogućosti pametnog izbegavanja prepreka i u Sport modu može dostići brzinu od čak 65 km/h. Neizostavan deo ovog uređaja je i 4K kamera sa ugrađenim stabilizatorom.

Mavic_Pro_Platinum_6.jpg?resize=700%2C39

Phantom 4 Pro Obsidian takođe poseduje sistem za što lakše letenje i pametno izbegavanje objekata, zbog čega on predstavlja pravi izbor za profesionalne snimatelje, kako bi se oni što više usmerili kad kreiranju sadržaja a ne ka čuvanju drona. Komande letenja se mogu izdavati crtanjem rute na kontroleru, biranjem lokacije prostim dodirom, a tu je i pametni sistem koji Phantom 4 Pro Obsidian pomaže da se nakon gubitka konekcije sa vlasnikom sam vrati nazad. Uređaj poseduje 4K kameru.

PHANTOM-4-pRO-OBSIDIAN1-1024x592.jpg?res

DJI Spark je minijaturni dron sa jakom kamerom i sistemom stabilizacije koji kreira savršene fotografije bez drhtanja. Spark je veoma lak za upravljanje, takođe uz pomoć naprednih funkcija, koje mu čak omogućavaju da prati određenu metu, iako je ona u konstantnom pokretu.

dji-spark-0013.jpg?resize=700%2C394

Sa ovim uređajima vašoj kreativnosti nema kraja.

Pročitajte vest na PLAY! sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...