Cobi Posted December 4, 2017 Report Share Posted December 4, 2017 Ako i dalje fali nekom igrač... dia 5 tl hl rank igrac, igrao sa master igračima imam iskustva, popunjavam sve pozicije, za dodatne info može na bnet cobi#2125 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 5, 2017 Author Report Share Posted December 5, 2017 Eto Vasi Kileru iznad fali peti, taman! :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasaKiller Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Solo sam ako nekome treba peti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony1313 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 2 hours ago, VasaKiller said: Solo sam ako nekome treba peti. Vasa got kicked monkaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lok'tar Ogar Posted December 7, 2017 Report Share Posted December 7, 2017 Pravda za Vasu best Gazlowe EU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 Momci ako ste se skontali ovde sa ekipom da vas podsetim da je danas poslednji dan za prijave timova :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasaKiller Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 koliko se do sada ekipa prijavilo? ako nije tajna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lok'tar Ogar Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 7 ekipa ima za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Do ponoci danas je udarni termin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaceballs Posted December 8, 2017 Report Share Posted December 8, 2017 Pravim tim za Hots ``op/af`` :) Ko hoce da se pridruzi javite se na Whatsappa (063/8464-192) pa cemo tamo da napravimo grupu za nas tim ^^ Nije toliko bitno da ste dobri,koliko je bitno da ste timski igrac... a pobedicemo svakako! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasaKiller Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 I koliko se ekipa prijavilo? Neko zvanicno saopstenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverHawk Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Na discordu je neko rekao 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lok'tar Ogar Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Svi kapiteni su obavešteni mailom. Ima 8 prijavljenih ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blejamatori Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Pozdrav ljudi, javljam se ako sam potreban sad nekoj ekipi, znam da je ovo proslo, gold sam u hlu, msm bio sam gold 1 sa 56% winrate imao sam sad u oba plejsmenta 12-6 skor od cega 5-6 mvp i ubacili su me u gold 3 O.o ono blizzard logic, u qm i u tlu imam mmr diamonda ili mastera, pa ono ako trebam nekome da igramo zajedno ili da napravi se neka ekipica za buducnost za gejmskone turnire itd bacite msg na 0617193010 ili me dodajte na Blejamatori#1733 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosferatu31 Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Pozz ljudi. javljam se ako nekome treba tank/support/bruiser.Igram od svake klase po nekoliko heroja. najvise mi lezi tank/offtank/support. poceo sam da igram jos od alphe. Posle toga sam imao malo duzu pauzu, pa me zadnje 2 sezone blizz baca u silver 3-4. ovu sezonu sam uspeo da doguram do gold 2 HL i mislim da cu do kraja sezone biti plat 5. TL mi je los zbog prijatelja koje pokusavam da naucim da igraju :) tj skoro ga ni ne igram. voleo bih da nadjem neki team i da se posvetim HotS-u vise nego do sada. Ako neko ima volje da proveri kako igram slobodno se javite. nickname: rolePLAYA#2445 mob: 0603344787 Need a light?! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts